Basa

Topik-lambang Me maneh ... WWII

More
sasi 6 3 weeks ago #278 by Payson

Iku kula maneh. Aku mung spitballin 'lan kepingin weruh yen ana sing tau sawijining upaya ing mengkono bagean WWII. Kanggo sisih paling, ora ana siji wis koyo mabur pesawat wae jaman sing. Sampeyan mbokmenawa bakal dadi pengalaman anyar, kanggo gawe mati saben saiki banjur saka Mach 2 - 3, lan seneng koyo kebangkrutan ing / ndhuwur warata lawas gedhe tinimbang landing langoday / fasto ing geladhak angled. Aku saiki aku siji seneng gadhah armada operator cilik. (Ing Corsair kita kudu saiki akèh fun. Aku duwe model metal cast siji saka rencana Paint.)
Regards, PAYSON1

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #288 by Gh0stRider203

Aku 1000% ing sih saka iki!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #297 by Payson

SERIBU persen? !!!!!? WOW, IT kudu BE THE NEXT bab COMIN 'cara kita; -]

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #328 by Gh0stRider203

sampean aku biasane fly jumbos My Langkawi .... nanging aku DO tresna Birds WWII :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.099 detik
Basa