Basa

Topik-lambang Rekomendasi Pesawat

More
sasi 5 3 weeks ago - sasi 5 3 weeks ago #292 by JanneAir15

Hello! Aku duwe pitakonan sing maneh. Aku pengin Airbus A380 nanging ana akeh wong (payware lan freeware). Aku kaya ngerti kang siji aku kudu njaluk. Ora Matter iku payware utawa freeware anggere iku apik.
Lan yen sampeyan uga duwe masalah milih bidang apik kanggo sampeyan ngirim pitakonan Panjenengan kene!

Aku wis ketemu siji kang ing kaca iki. Nanging aku isih duwe pitakonan babagan bidang sing. Bisa nambah liveries adat kanggo iku?

Airbus A380-800 VC
link: www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/560


- JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Sunting pungkasan: sasi 5 3 weeks ago by JanneAir15.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #293 by Dariussssss

Aku uga nggunakake kang, lan iku ora ing kabeh. Aku iki nyoba nginstall liveries, nanging sakperangan alesan, iku ora bisa digunakake ... Mungkin Aku salah ing soko.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #330 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: Aku uga nggunakake kang, lan iku ora ing kabeh. Aku iki nyoba nginstall liveries, nanging sakperangan alesan, iku ora bisa digunakake ... Mungkin Aku salah ing soko.


sira ngowahi file aircraft.cfg uga?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #332 by Dariussssss

Aku, nanging isih, ing warnane diinstal ora nuduhake munggah ... ora ngerti apa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #334 by JanneAir15

Aku ngerti kok. bidang sing Originally kanggo FS9. Apa sampeyan ing livery tengen kanggo bidang sing? Aku tumenga ing kaca Project Airbus lan ana A380 kanggo FS9 (bidang padha ing kaca iki nanging iku diowahi FSX) supaya Aku ora yakin apa sing kudu dilakoni kanggo njaluk liveries apa mlaku. Aku bakal nyoba kanggo nggawe soko kanggo njaluk liveries apa lan banjur ngomong kene.

Best regards
- JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #338 by Dariussssss

Looking nerusake menyang. Padha kene, bakal nyoba maneh.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #339 by Dariussssss

Dadi, ana sing duwe apa. Aku bisa kanggo nginstal livery menyang '' kita '' A380 lan kerjane.

Cara apa iki ... First, golèk lan download mung tektur A380 sing arep diinstal. Sampeyan bisa nemokake akèh wong ing Avsim. Sijine folder tektur menyang folder PA A380, file mbukak lan sunting pesawat .cfg. Aja manawa kanggo mriksa tektur sing kompatibel karo SIM, ing kasus iki, ing FSX.

Cheers

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #342 by JanneAir15

Ok, thanks aku bakal nyoba sing.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #343 by Gh0stRider203

JanneAir15 wrote: aku ngerti kok. bidang sing Originally kanggo FS9. Apa sampeyan ing livery tengen kanggo bidang sing? Aku tumenga ing kaca Project Airbus lan ana A380 kanggo FS9 (bidang padha ing kaca iki nanging iku diowahi FSX) supaya Aku ora yakin apa sing kudu dilakoni kanggo njaluk liveries apa mlaku. Aku bakal nyoba kanggo nggawe soko kanggo njaluk liveries apa lan banjur ngomong kene.

Best regards
- JanneAir15


nyekel apik! Aku ora mikir sing lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.100 detik
Basa