Basa

Topik-lambang B773ER Masalah

More
sasi 6 3 weeks ago #294 by Dariussssss

OK, aku duwe Newest B773ER Philippines saka kene, lan ana masalah karo hidraulik. Salah siji saka sistem, misale jek kosong, lan ana prakara apa aku, tetep kaya sing. Amarga saka iku, aku mung lagi wae bisa kanggo mimpin lan brake ing lemah. Kabeh liya misale jek OK, iku mabur becik.

Ing layar ECAM ndhuwur, ana dhaptar kasalahan karo hidraulik. Kabeh wong duwe soko apa karo sistem hidraulik C, lan ing ECAM ngisor, kang punika saestu kosong.

Aku uga duwe Pack B772 diundhuh saka kene, karo VC padha, nanging tanpa kasalahan.


Dadi, sembarang cara kanggo ndandani iki?

Thanks in advance.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #354 by Gh0stRider203

Murub ing wong lanang pangopènan, lan kru anyar?

Kabeh Bobodoran aside ... sayangé aku ora duwe manuk iki, supaya ana ora akeh bisa aku.

Wis kapandeng ing kabeh panel dening kasempatan?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.079 detik
Basa