Basa

Topik-lambang Flight Factor Airbus A350-900 XWB

More
sasi 5 3 weeks ago #303 by Colonelwing

Kanggo sing sing looking for apa iku koyone sing becik nyata lan uga rampung A350 ing mode payware.
Aku ora ngerti apa-apa babagan produk punika ,, nanging saka apa aku wis durung maca ing review sing ,, iku katon gedhe.

Sampéyan ,, aku ora hubungan sing cedhak karo produk kasebut ndhuwur.
Mungkin wong bisa isi lan pirembagan babagan liyane ,, aran gratis kanggo nglakoni Gentelmen ...

Flight Factor Airbus A350-900 XWB
http://www.simreviews.com/2015/11/15/flight-factor-a350-900-xwb/

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #304 by Dariussssss

Planes kaya siji iki bakal nggawe pindhah Sims liyane, kaya P3D lan X-Plane ....

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #315 by JanneAir15

Iku ora katon becik aku lan aku bisa njaluk sing amarga aku iki looking uga kanggo A350 apik lan aku iki siji nanging aku uga looking for a A380 apik. Apa ana wong please suggest kula yen sampeyan ngerti sing apik Airbus A380 karo kemampuan kanggo nambah liveries banget. Aku wis digawe topik disebut "Pesawat Rekomendasi" supaya yen sampeyan duwe saran A380 please ngomong.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago - sasi 5 2 weeks ago #321 by Colonelwing

Nice pilihan sing Airbus A350-900 XWB Janne ,, elinga iku kanggo XPlane lan durung kanggo FSX
Priksa manawa tuku befort sampeyan duwe XPlane Sim ...

Ana kurang kayane iku apik banget sing malah tanpa document kinerja officical rilis durung Factor Flight ngatur kanggo narik lan dikembangaké A350 sampurna dipercaya kanggo bidang-X. Aku looking nerusake kanggo nganyari sabanjure aicraft iki. Aku wonder apa taun kedhaftar FSX / P3D bakal bisa mabur lan Airbus A350.

Sunting pungkasan: sasi 5 2 weeks ago by Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #323 by JanneAir15

Hello! Matur nuwun kanggo informasi amarga aku duwe FSX nanging ana A350 dening Aerosoft kang kanggo FSX.
Miturut cara jenengku Janne (ora Jeanne) lan aku ora wadon!: Duka:


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #324 by Colonelwing

Dadi nuwun ,, informasi wis didandani ...
Cheers!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.098 detik
Basa