Basa

Topik-lambang Window minimalake / Ngoptimalake masalah

More
sasi 6 4 weeks ago #316 by JanneAir15

Hello! Nalika aku nyilikake jendhela FSX (iku ing mode windowed) lan aku goleki soko nanging banjur aku arep njaluk bali menyang FSX lan aku bakal nggedhekake jendhela nanging banjur kabeh bakal pindhah ireng. Ana apa-apa utawa ana mung sawetara tekstur. Mangga bantuan kula karo iki! Aku duwe masalah iki mung ing pesawat payware (PMDG 777, Aerosoft Airbus mbendel) lan simulasi punika FSX Percepatan. Aku bakal nyoba kanggo nyelehake sawetara gambar banget.


- JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago #317 by Gh0stRider203

Aku wis tau masalah iki sing kaping sawetara, Aku. kadhangkala Yen aku ngganti tampilan, sing mbantu, utawa ngenteni saperangan menit iku bakal mbusak dhewe munggah.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago - sasi 6 3 weeks ago #320 by Colonelwing

Good day Janne ,,

Iku kelakon kanggo kula karo PMDG B737NGX ing FSX Percepatan GOLD lan nalika aku iki nggunakake Key AltGr liwat Ketik kanggo minimal jendhela saka layar Sim kanggo jendhela ,, iku could'nt karya mlaku, layar ireng kaya Yours. Nanging yen aku padha ing pesawat ora payware ,, iku kabeh bisa nggoleki karo Jeksa Agung bisa ngetokake metu.

Sunting pungkasan: sasi 6 3 weeks ago by Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #322 by JanneAir15

Bener aku wis ditanggulangi iki. Wong liya gadhah masalah iki menyang link iki: c-aviation.net/fsx-tweak/fsx-cfg-tweak-guide/
Saka ana ngundhuh "UIAutomationCore.dll" lan nambah "HIGHMEMFIX = 1" kanggo fsx.cfg ing. Sing mbantu kula. Sampeyan bisa nemokake folder fsx.cfg saka% appdata% / Microsoft / FSX


- JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago - sasi 6 3 weeks ago #325 by Colonelwing

Good link info ,,, kanggo FSX
Dening apa minangka wis sebutno ing link situs, yen sampeyan ana ing FSX uap dont perlu perlu berkas iki.

UIAutomationCore.dll - DLL file perpustakaan sing mbenakake kinerja 32-aplikasi ing sistem 64-dicokot. Sampeyan kudu download Panggonan ing folder FSX utama kanggo nyegah kasalahan oom (antara liya). Ora perlu ing FSX Uap Edition.

Sunting pungkasan: sasi 6 3 weeks ago by Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.091 detik
Basa