јазици
Огласи / паб

FSX HD Месечината Текстура Замена v2.0

HOT

Заменува 15 текстури на месечината низ текстури со висока дефиниција кои го прават вистинско подобрување во однос на реализам.

сега е можно да се користи 1024x1024 резолуција текстури наместо 512x512. Ова значи дека за плус на 1600% во однос на резолуцијата во однос на оригиналната резолуција 64x64.

За време на инсталацијата, на програмата ќе побара од вас да се инсталира или текстури на резолуција 1024x1024 (подобар квалитет) или на 512x512 (најдобри перформанси).

Инсталацијата е 100% автоматизирано. На програмата ќе се врати вашата оригинална датотеки за време на деинсталирање.

Месечината

Автор Марко Fischbach
Големина 6.30 MB
Превземања 13 925
Создаден 28--01 2011 19: 32: 12
Промени 28 01--2011 20: 11: 04
лиценца freeware надворешен
Add-on компатибилен со FSX & FSX-пареа
Превземи

Огласи / паб

поврзани Превземања