Basa

hanggar Talk (Jejer 24)

Obrolan ngeunaan (ampir) nanaon, salami éta no ngobrol serius jeung teu cocog dina sub-panglawungan lianna.
Kategori

laleur Tunes (No jejer)

Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?

Re: My Music Populated place
by Dariussssss
11 bulan 1 week ago
Anjeun ngalayang ka tempat metot, atawa jeung hal metot dina simulator hiber anjeun? Saterusna, babagi eta jeung urang.


Re: Airbus A319 Exec wasta
by Gh0stRider203
bulan 10 3 minggu ka tukang

aviation real (Jejer 23)

Tempat ieu ka obrolan ngeunaan aviation dunya nyata. Metot poto, video, fakta ...

Realitas ...
by Dariussssss
bulan 3 3 minggu ka tukang
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.069 detik
Basa