Basa

hanggar Talk (Jejer 21)

Obrolan ngeunaan (ampir) nanaon, salami éta no ngobrol serius jeung teu cocog dina sub-panglawungan lianna.
Kategori

laleur Tunes (Jejer 1)

Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?

Anjeun ngalayang ka tempat metot, atawa jeung hal metot dina simulator hiber anjeun? Saterusna, babagi eta jeung urang.


Re: Airbus A319 Exec wasta
by Gh0stRider203
minggu 3 5 days ago

aviation real (Jejer 19)

Tempat ieu ka obrolan ngeunaan aviation dunya nyata. Metot poto, video, fakta ...

Re: video militer ngan
by Colonelwing
1 minggu 2 days ago
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.146 detik