Basa

hanggar Talk (Jejer 24)

Obrolan ngeunaan (ampir) nanaon, salami éta no ngobrol serius jeung teu cocog dina sub-panglawungan lianna.
Kategori

laleur Tunes (No jejer)

Naon anjeun dengekeun lamun ngalayang?

Anjeun ngalayang ka tempat metot, atawa jeung hal metot dina simulator hiber anjeun? Saterusna, babagi eta jeung urang.


Re: Airbus A319 Exec wasta
by Gh0stRider203
bulan 8 3 minggu ka tukang

aviation real (Jejer 23)

Tempat ieu ka obrolan ngeunaan aviation dunya nyata. Metot poto, video, fakta ...

Realitas ...
by Dariussssss
1 bulan 2 minggu ka tukang
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.073 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!