Basa

Hiber Gear simulator hiber (No jejer)

Kategori
FlightGear simulator hiber nyaéta kabuka-sumber, simulator freeware dimekarkeun ku Project FlightGear. Pelepasan kahiji di 1997, jeung saterusna jauh aya loba Kaluaran.

Najan keur freeware, FGFS nyaeta simulator pohara alus jeung realistis. Marengan simulator eta diri, sagalana sejenna nu patali jeung éta ogé haratis pikeun ngundeur, maké jeung ngamekarkeun salajengna. Pikeun ngundeur atawa upami Anjeun hoyong diajar ngeunaan eta, Anjeun bisa ngalakukeun hal eta di situs web resmi FlightGear, www.flightgear.org .

Tempat utama pikeun ngundeur rupa pesawat, leuwih ti 400 di antarana, nyaéta di dieu: github.com/FGMEMBERS .
hal Good ngeunaan eta nu teu boga pikeun ngadaptar pikeun ngundeur pesawat Anjeun hoyong.

Tetempoan bisa diundeur ku dua cara, dina situs web atawa ku cara make sistim TerraSync dina simulator teh. Oge, gumantung kana kakawasaan PC Anjeun, Anjeun bisa milih antara standar jeung tetempoan HD.

FlightGear ogé ngabogaan jaringan multiplayer eta sorangan, tapi hanjakalna no Airlines virtual aktif, jeung no pangrojong jaringan MP badag kawas VATSIM atawa IVAO.

no jejer
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.110 detik