Basa

patokan Sims (Jejer 1)

Ukay BMS "ayeuna ngaran resmi Emod masarakat urang keur asli Ukay 4.0.
taluk Balesan / Tampilan Post tukang
Topik-ikon
Topik dimimitian, 7 bulan 5 poé kaliwat, ku Colonelwing
Panungtungan Post 7 bulan 4 hrs ago
by Colonelwing
balesan:1
Tampilan:4662
Post tukang by Colonelwing
bulan 7 4 days ago
  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.062 detik
Basa