Basa

Topik-ikon kasaluyuan jeung jandela 10

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #344 by alainthomas21

Nyaeta FSX cocog sareng jandéla 10?
Hatur nuhun respon anjeun ..
AT

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #345 by JanneAir15

Sumuhun, gawéna dina Windows 10. Kuring sabenerna maké FSX on Windows 10 sarta gawéna ogé.


- JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #346 by Gh0stRider203

Upami Anjeun gaduh masalah wae, situs ieu bisa mantuan. Sobat ti milik anu ngajalankeun Edition uap na ieu ngabogaan sababaraha troubles.


fsxinsider.com/windows-10-fsx-steam-edition/


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang - bulan 8 2 minggu ka tukang #347 by Colonelwing

Gh0st ,,, ngagaduhan sual pikeun anjeun ,,,
Kuring boga versi FSX emas Edition on kotak CD ti Microsoft saprak hiji taun fiew ayeuna.

Kuring keur ngagunakeun versi yen saprak hiji bari panjang dina PC heubeul jeung hayang meunang
nu FSX kana anyar tinggi tungtung sim ukur PC I mibanda ayeuna. Kuring ieu pamikiran pikeun meunangkeun versi uap FSX ,,,
tapi hoyong pastikeun befort nyieun steam move yén kuring kotak CD FSX emas Edition versi kuring gaduh
Karya wont on Win 10 yén kuring kudu di abdi anyar tinggi tungtung NEW PC Sim.

Kuring tought FSX emas Editon CD Box Vérsi didnt gawé deui lamun urang hayang boga FSX emas Edition on
a PC Win 10 anyar.

Patarosan ,, tiasa I masih nganggo kotak CD FSX emas Edition versi kuring dina anyar Win 10 tinggi tungtung PC mah loba
taun datang ,, atanapi I mibanda sangkan pindah ka versi uap of FSX?

Thanks mate!

Édit pamungkas: bulan 8 2 minggu ka tukang ku Colonelwing.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #348 by Gh0stRider203

Jujur lalaki, Kaula mah pasti. édisi Emas Anjeun kedah tetep dianggo tina naon geus I baca Ieuh

Kuring masih ngajalankeun Windows 7 on desktop abdi masih, jeung maké Emas Edition.

Colonelwing wrote: Gh0st ,,, ngagaduhan sual pikeun anjeun ,,,
Kuring boga versi FSX emas Edition on kotak CD ti Microsoft saprak hiji taun fiew ayeuna.

Kuring keur ngagunakeun versi yen saprak hiji bari panjang dina PC heubeul jeung hayang meunang
nu FSX kana anyar tinggi tungtung sim ukur PC I mibanda ayeuna. Kuring ieu pamikiran pikeun meunangkeun versi uap FSX ,,,
tapi hoyong pastikeun befort nyieun steam move yén kuring kotak CD FSX emas Edition versi kuring gaduh
Karya wont on Win 10 yén kuring kudu di abdi anyar tinggi tungtung NEW PC Sim.

Kuring tought FSX emas Editon CD Box Vérsi didnt gawé deui lamun urang hayang boga FSX emas Edition on
a PC Win 10 anyar.

Patarosan ,, tiasa I masih nganggo kotak CD FSX emas Edition versi kuring dina anyar Win 10 tinggi tungtung PC mah loba
taun datang ,, atanapi I mibanda sangkan pindah ka versi STAEM of FSX?

Thanks mate!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang - bulan 8 2 minggu ka tukang #349 by Colonelwing

Hatur nuhun pisan Gh0st!

Hehehehe Jigana masih bakal dianggo rupa ,, salaku I dont make sagala live online ngalayang ku versi abdi tur salawasna ngapung offline.
Na teu keur addons sakumaha I dont make eta dina file FSX abdi ,, Abdi muka addons aircrafts ukur keur coba lajeng siram aranjeunna
kaluar PC abdi atanapi ka zipfiles pikeun tetep aya saacan kuring ngarasa kawas ngalayang aranjeunna deui file sim FSX deui.

objectif utama abdi mun ulang muka abdi PMDG B737NGX tina kotak Vérsi DVD abdi kana PC tinggi tungtung kuat kuring gaduh kiwari keur Simulators ukur make. Ku kituna kuring nebak eta sadayana bakal dianggo rupa for jadikeun atuh naon geus I baca on di uap ,, aranjeunna dont gaduh kitu loba robah dipigawé na eta wont mangaruhan cara kuring ngapung on FSX pikeun pisan longtime ka lembur.

Kiwari jadi kami dina subyek FSX sim ,,, keur anyar abdi PC Win10 ,,, Abdi geus pilari a HOTAS hébat lengket na throttle
anu hade greatly. Salaku abdi Logitech heubeul beuki siap pikeun nyieun leuwih ,, tapi tuh masihan kuring jadi loba taun ngapung alus.

Dupi anjeun daptar abdi sababaraha HOTAS anjeun bakal mertimbangkeun pikeun ngagunakeun pikeun periode hade taun kalawan isu atanapi masalah kaluar ,, meen nu QControl kudu jadi totaly hébat atanapi luhur tungtung.

Kuring nyaho a fiew di pasar ,,, tapi hoyong ngadangu sisi Anjeun carita ngeunaan HOTAS anjeun bakal nunjuk kuring di.
Kabéh bangsa sejen bisa bales ngeunaan naon bakal HOTAS I kudu néangan ngagunakeun salaku pilot Pro.

Sagala TAG harga ,, doesnt masalah keur kuring ...

Hatur nuhun sharing titik Anjeun of view jeung pangalaman dina eta masalah HOTAS ...

Édit pamungkas: bulan 8 2 minggu ka tukang ku Colonelwing.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #350 by Gh0stRider203

ukur "online" ngalayang I do bener ieu ngagunakeun software tracking hiber hihi lamun balik Ieuh , Anjeun bakal ningali hiber abdi, sareng nu sanesna anu aya ogé ngalayang. KDFW - LFRG - KDFW nyaeta jalur normal abdi hihi teh "mayar" téh geulis santun hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #351 by Colonelwing

hiber kuring, jeung nu lianna anu aya ogé ngalayang. KDFW - LFRG - KDFW nyaeta jalur normal abdi hihi teh "mayar" téh geulis santun hihi

bayar teh nyaeta santun eh ,,, hihi
Salaku disebatkeun, abdi pernah teu online ngalayang ,, na sagala anyar pikeun kuring. Tapi moal anyar pikeun kuring ti dunya ngapung nyata ,, glade yén bayar jalur ogé ,, hihi

Hatur nuhun sharing ieu kalayan kuring dikawinkeun ,, Cheers!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #352 by Gh0stRider203

Colonelwing wrote: hiber kuring, jeung nu lianna anu aya ogé ngalayang. KDFW - LFRG - KDFW nyaeta jalur normal abdi hihi teh "mayar" téh geulis santun hihi

bayar teh nyaeta santun eh ,,, hihi
Salaku disebatkeun, abdi pernah teu online ngalayang ,, na sagala anyar pikeun kuring. Tapi moal anyar pikeun kuring ti dunya ngapung nyata ,, glade yén bayar jalur ogé ,, hihi

Hatur nuhun sharing ieu kalayan kuring dikawinkeun ,, Cheers!


Émbaran abdi VA urang lamun klik Akun Balance, sarta ngalakukeun math, Anjeun bakal ningali Kuring nyieun VA sababaraha tunai santun. Kuring salawasna kaasup naon atuh nyieun salaku pilot, saprak kuring condong ngagunakeun éta pikeun mantuan bayar pikeun manuk ogé :) ayeuna lamun ngan kuring anu nyieun éta jauh di RL hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #356 by Colonelwing

Hatur nuhun nu babagi link mate!

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.198 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!