Basa

Topik-ikon tetempoan diundeur

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #355 by PADA52

Dear Rikoooo,
mimiti hayu atuh nyebutkeun yén anjeun nyadiakeun layanan hébat, kaasup salah sahiji nu "haratis", mun Flyers gairah kawas Abdi! Ti ramatloka anjeun Kuring geus diundeur sababaraha airplanes, sababaraha jelema kacida alusna dimekarkeun kawas pak Boeing 777-200ER pamungkas, praktis Kuring ampir maké kapal terbang ieu abdi édisi emas FSX kalawan pak akselerasi.

Abdi hoyong ngagurat di handapna nu tetempoan sababaraha Airport urang nu tos I diundeur teu dianggo leres, abdi geus experimented eta utamana dua Bandara, pisan nice dirancang ku jalan: Klagenfurt (Austria) Airport na Richmond Internasional (VA) AS , duanana manggihan masalah ILS badarat sistem, kahiji hiji dampak ka kapal terbang ngalawan hal halimunan 30 kaki luhur landasan 28; ti sadetik (Richmond) on ILS 02 sangkan kapal terbang pos ahir landasan tinimbang awal landasan 02.

Dina dua kasus Kuring geus uninstalled pamadegan tetempoan anyar jeung duanana ILS jalan sampurna.

Anjeun bisa mibanda sababaraha solusi pikeun ieu mah teu kitu.

hatur nuhun

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.081 detik
Basa