Basa

Topik-ikon pindah paménta pesawat

Tambih deui
bulan 5 2 minggu ka tukang #358 by Gh0stRider203

Kuring hoping aya sababaraha cara pikeun mareuman eta pamundut OBNOXIOUS mun anjeun muka hiji rencana hiber nu miwarang anjeun "Naha rék hiber simulator pindah pesawat anjeun ka bandara miang didaptarkeun dina rencana hiber".

ALL penerbangan abdi anu dilacak saprak ALL aya ti antarana anu keur VA kuring sorangan. Muhun, kuring kungsi pindah tina VFR mun IFR, sarta leungeun abdi ngahaja landed dina asupkeun tombol dina tebih katuhu, costing Kuring jeung sia sakabéh dinten ngeunaan waktu hiber ..... anu hartosna abdi serius gotta bust burit abdi ayeuna IF I hoyong malah boga kasempetan tinggal dina kalungguhan pikeun mil flown keur bulan ....


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #416 by Colonelwing

Kuring ngarasa nyeri anjeun ,, alote of ngabalukarkeun gawé ku ramo mabok ,,, hihi
Di ngajakan ka sakabeh ramo sejenna 9 anu lakukeun maranéhna ngapung pakasaban katuhu ,,? ,, eh? ,,, ngabarakatak

Thats hiji hal anu alus di 9 kaluar tina 10 ...

Tetep positif ,, nu AA panumpang anu cacah dina anjeun mate!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #421 by Gh0stRider203

hihi dzat kuring lolobana ngapung kargo keur kiwari jadi éta naon ngajadikeun urang $ teh :) ampir 560K net hiber di 747-LCF hihi

Naraka, 65 penerbangan deui, jeung Abdi gé gaduh cukup mayar kaluar salah sahiji urang 2 777-200LRs kitu ... sigana mah di sabudeureun waktos bulan hareup ....


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #426 by Colonelwing

Kargo nyaeta hébat ...
Tapi anjeun sono ka Stuard nona amis perhatian & krim kopi hébat maranéhna ... dihormat di buku abdi! :)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #428 by Gh0stRider203

Hihi teu komo nengetan ATC kajaba Kaula taxiing, nyandak off atawa badarat hihi naraka lolobana waktu FSX ieu ngan jalan di latar tukang bari teu barang séjén.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.095 detik
Basa