Basa

Topik-ikon Just a question

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #360 by Dariussssss

ieu kedah janten sual pisan basajan ... atawa meureun henteu. Abdi hiji kipas Airbus, abdi ngaku éta. Sarta saprak patepungan munggaran kuring jeung hiber Sims, éta produsén pesawat éta favorit kuring. Ku kituna, dina FGFS, FS2004 sarta ayeuna dina FSX, aya boro sagala pesawat Airbus alus tur dipercaya. Aya planes payware tapi ngan teu bisa nanggung eta.

pertanyaan ieu: Naon ngeunaan dua Sims sejen, X-Tah kitu na P3D, nyaeta aya pinuh digawé freeware Airbus keur salah sahiji aranjeunna?

Masalah utama kuring gaduh sareng planes Airbus, husus Thomas Ruth A330 / 340 jeung Pa A380 di FSX éta PFD lacks hiji hal basajan. IAS tape teu némbongkeun duanana overspeed na warung, sarta pesawat eta diri teu ngahariwangkeun eta. Taya jalan ngapung eta leres. Pikeun sasih Kuring nyoba pikeun meunangkeun sababaraha pitulung on yén tapi henteu, dina sakabéh masarakat FSX hayang nulungan kuring.

A320 multi livery pak, aya di dieu di Rikoooo nyaeta endah, tur sagala Abdi hoyong nyaéta pikeun ngirimkeun sababaraha hal, kawas PFD ka planes disebutkeun, atawa sahenteuna ka TR A330. Tanya madhab kumaha atuh eta ... jeung ngan wasted waktos abdi.

Balik deui ka FGFS estu pilihan panungtungan kuring tapi gladly bakal ngalakukeun eta lamun aya nu euweuh pilihan séjén.

Nuhun sateuacanna.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #367 by Gh0stRider203

IF Hayu urang teu némbongkeun eta, anjeun oge bisa ngedit file aircraft.cfg mun ngalereskeun éta. Sabenerna mah kungsi ngalakukeun nu ku CLS DC-10-30F. Aranjeunna shorted Anjeun tentang 4.5K galon suluh, sarta lowered beurat max kotor ogé handap naon eta sabenerna éta.

sababaraha tweaks kana file aircraft.cfg jeung ieu kudu kumaha deui. ayeuna kuring bisa ngapung penerbangan max-rentang aya masalah :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #369 by Dariussssss

Kantun teu némbongkeun dinya, sarta dina file cfg, laju jongko téh sagemblengna teu nyata ... 120 kts? Ngan kasampak di sababaraha kabina badarat video dina YT tur Anjeun bakal ningali yén éta sabenerna antara 155 na 160, jadi di 120 ... anjeun bakal mungkas nepi di ahéng.

Kuring baris coba eta, pasti.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #371 by Gh0stRider203

Kuring gonna jadi gaduh katingal di file cfg abdi dash-8 sarta pastikeun yén mamat aya setelan katuhu cuz Kuring moal malah meunang deukeut ka rentang max on mamat nu na nu bakal teu persis nulungan sagala hihi

Simkuring teu tiasa gaduh suluh taya on lamun urang ngapung na refueling pertengahan hawa ieu frowned kana.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #372 by Dariussssss

pamekar pesawat nu s ... g urang .... :)

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago - 8 bulan 1 week ago #373 by Gh0stRider203

Good tuah teu meunang Me mun ngajawab kalawan anjeun dina éta salah LMAO

Ya nyaho eta kukituna janten saé lamun lamun urang ngadamel planes ieu keur hiber Sim maranéhna sabenerna ngalakukeun panalungtikan sababaraha f'in 'heula ya nyaho ???? >.>

Jigana mah bakal balik kaduruk sababaraha liang di langit di Mach 2 dina Concorde. NO janji abdi moal buzz sababaraha menara sapanjang jalan hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Edit panungtungan: bulan 8 1 week ago ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #386 by Dariussssss

Jigana, pikeun maranéhanana pamekar, éta bakal jadi cukup pikeun ngan ngobrol jeung pilots alam nyata.

Ngeunaan kuring PFD Masalah A340 ... ogé éta gampang pikeun ngarobah sababaraha nilai dina file pesawat .cfg, tapi anu robah nanaon. The PFD teu némbongkeun duanana overspeed na lapak., Jadi kuring nebak I éta katuhu. Anu kudu dirobah wae dina VC atawa panel file na geus aya clue cara ngalakukeun eta.

Kuring jadi gélo lantaran ieu, yén kuring sabenerna dipasang FGFS na A346 ... malah parah disappointment, sanajan teu bisa ngamimitian éta aya, jadi deui FSX sarta bajoang pikeun ngalereskeun nu PFD.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #387 by Colonelwing

Kuring jadi gélo lantaran ieu, yén kuring sabenerna dipasang FGFS na A346 ... malah parah disappointment, sanajan teu bisa ngamimitian éta aya, jadi deui FSX sarta bajoang pikeun ngalereskeun nu PFD.


Dariussssss ,,,

bari perjuangan ,, moment disappointment ,,, aya hiji hal positif ngeunaan sagala kieu ,,, anjeun diajar.
Na teu salawasna gampang pikeun neuleuman dina kahirupan ieu ,, Kuring satuju ,, tapi dina ngajakan anjeun nyobian teuas pikeun ngajawab masalah,
na yén mangrupakeun arah route ka momen succesful datang ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #389 by Dariussssss

Hei Colonelwing, naon nepi?

Muhun, teu bisa dipake ku cara nu ku kuring, sahenteuna moal kalawan Air Sims. Lamun hal teu dianggo deui mana langsung ka bin jarian. Ulah rék runtah wae jeung saraf kana eta.

Dina kahirupan nyata, satuju ngakibatkeun sakabeh hirup abdi perjuangan hiji, tapi éta carita sejen, henteu keur tempat ieu.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #392 by Gh0stRider203

oge, kabeh bener geus ngalakonan ieu kasampak di Wikipedia lamun datang ka info pesawat, paruk ... sahenteuna pikeun komérsial.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.131 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!