Basa

Topik-ikon Angle serangan

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang - bulan 8 2 minggu ka tukang #364 by Colonelwing

Mun anjeun gairah ngeunaan ngalayang ka airliners PMDG Boeing 737NGX atanapi anyar pikeun jenis ieu ngapung,
mangga mayar hiji visite mun Nick di Angle tina serangan keur latihan sakola ngapung anjeun dina simulator kalawan ogé séjén
tipe latihan Boeing Airliners di leungeun anjeun tur loba tipe séjén informations penting.

Salam hormat !

The Kolonel
Lamun henteu Boeing ,,, Abdi henteu bade paréntah dina éta!


Nick'S 737NGX Ihtisar kabina
https://www.youtube.com/watch?v=NsRbXG8Wsec


Angle serangan
https://www.youtube.com/channel/UCRDe2nrsxVaoIsjFS2SpzzQ

Édit pamungkas: bulan 8 2 minggu ka tukang ku Colonelwing.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.086 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!