Basa

Topik-ikon tatanya

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #365 by Mathew3120

Kuring hayang nanya pertanyaan ngeunaan installers, nalika anjeun guys ngamutahirkeun installers Anjeun pikeun addons.Will nu installers heubeul masih bisa ngundeur addons atanapi ngalakukeun I kudu ngundeur addon deui jeung installer anyar.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #366 by rikoooo

Hello Mathew,

Anjeun kudu ngundeur addon deui, installers anyar anu siap pikeun P3D panganyarna na FSX uap, mimitian ti versi installer 10.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #374 by rufgar

Hai. Kuring nembe diundeur pilatus pc-9 ti toko anjeun sarta folder tujuan standar ieu dugi ka fsx teu fsx-uap. Kuring disalin sarta pasted mun fsx-uap na gawéna ogé iwal ti gauges. Dupi aya patch keur kieu atanapi ulah abdi kudu ngundeur deui? Hatur nuhun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #376 by Gh0stRider203

rufgar wrote: Hai. Kuring nembe diundeur pilatus pc-9 ti toko anjeun sarta folder tujuan standar ieu dugi ka fsx teu fsx-uap. Kuring disalin sarta pasted mun fsx-uap na gawéna ogé iwal ti gauges. Dupi aya patch keur kieu atanapi ulah abdi kudu ngundeur deui? Hatur nuhun.



jadi gauges teu install, ieu naon nu nuju nyarios? Ngan wanna pastikeun urang geus dina kaca sarua saméméh kuring mimiti suggesting barang :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rufgar

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #377 by rufgar

Sumuhun cockpits aya aya tapi gauges teu jalan.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #378 by Gh0stRider203

hmmm ok.

ogé, bari Kuring ngajalankeun Emas Edition, da kumaha atuh ngarti bari eta teu install dina diréktori béda ti uap, MY Pamahaman éta sakali anjeun meunang ka diréktori FSX di ngukus, sagalana geus sami (punten ngabenerkeun Me lamun kuring ' m salah).

Anjeun ngan kudu bisa install deui kawas normal, teras ngan mindahkeun sagalana ka polder ditangtoskeun. Kuring guessing ieu naon tuh?

Anjeun bakal kedah ngahampura Me hihi Kuring geus pernah dipaké FSX Edition uap hihi ALLAH weruh IF I kantos kudu meunang eta, ayeuna teh gonna janten nyeri Royal di ahem anjeun terang naon kalayan sagala ... ahhh barang kuring gaduh lmao folder kuring mean..My FSX téh ukur gigs erm 67.2 .... hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rufgar

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #379 by rufgar

Eta teu bisa install langsung ka fsx-uap. Kudu disalin ti fsx. Ieu hartina gauges misah config kudu dijieun pikeun aranjeunna ka jalan. Taya gauges kuring ti fsx bakal dianggo dina uap.
nelpon

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #380 by rufgar

Eta teu bisa install langsung ka fsx-uap. Kudu disalin ti fsx. Ieu hartina gauges misah config kudu dijieun pikeun aranjeunna ka jalan. Taya gauges kuring ti fsx bakal dianggo dina uap.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #381 by Gh0stRider203

Kudu (sahenteuna dina teori) janten folder gauges dina versi uap ....

Lemme meunang nyekel sababaraha buddies, meureun aranjeunna tiasa ngabantu hadé ti Me :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
6 bulan 1 week ago #382 by rufgar

Hatur nuhun mate teuing ngaapresiasi

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.131 detik
Basa