Basa

Topik-ikon Proyék ku Dino Cattaneo

Tambih deui
7 bulan 1 week ago - 7 bulan 1 week ago #393 by Colonelwing

Alus dinten Gentelmen,

Pikeun pamadegan anjeun (Fast mover joki; s) anu ngahargaan jet bajoang dina kahirupan nyata,
Di dieu geus batur Kuring geus nempatkeun trust abdi di sababaraha taun a lebet ka ngayakeun réplikasi sababaraha
pejuang kahirupan nyata AS Militér sorangan dina waktu kiwari ...


Boeing T-45C GOSHAWK





GRUMMAN F-14D Tomcat

LOCKHEED Martin F-35 kilat II

LOCKHEED S-3B Viking



Ngaran Gentelman Ieu Dino Cattaneo mangrupakeun salah sahiji individu pangalusna aya sangkan nu
Hal nyata kana mesin ngapung nyata dina Simulators of dinten haratis.

Coba ieu robah a & Pas eta on.
Boga hébat pamawa bubu dinten Gentelmen ...

The Kolonel


IndiaFoxtEcho Visual simulasi
http://indiafoxtecho.blogspot.ca/2016/04/t-45-goshawk-version-283.html

proyék simulasi hiber ku Dino Cattaneo. home ayeuna ka T-45C Goshawk, F-14D Tomcat, S-3B Viking jeung proyék F-35 kilat II pikeun hiber simulator X: Akselerasi na Prepar3D v3.0. Ogé: pamanggih, ulasan sarta timuan ngeunaan simulasi hiber rekreasi sarta kaulinan hiber.

Edit panungtungan: bulan 7 1 week ago ku Colonelwing.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 6 days ago #395 by superskullmaster

Yea kuring jeung manehna geus dikaitkeun deui mudik ngeunaan sababaraha parobahan dijieun kana F-35 pikeun realisme luhur. kualitas Payware pasti.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 6 days ago - bulan 7 6 days ago #402 by Colonelwing

Alus dinten superskullmaster ,,,

Salawasna ngarasakeun 35B VTOL keur wengi Carrier badarat pikeun logbook abdi ...
https://www.youtube.com/watch?v=ZD-J1KksHUQ

Cheers mate!

Édit pamungkas: bulan 7 6 days ago ku Colonelwing.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #410 by Gh0stRider203

Cinta Tomcat na :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #414 by Colonelwing

Kuring have'nt pariksa naek TOM ,,
Tapi lamun na kawas nu F35 jeung T45 ,, aranjeunna rengse ogé pasti.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #422 by Gh0stRider203

Ngan bajoang Kuring geus kantos sih flown éta Tomcat ka hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #425 by Colonelwing

Dupi anjeun ngagaduhan pangalaman pamawa sarap ... Ngan nanyakeun ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 5 days ago #427 by Gh0stRider203

Hayu urang geus bari hihi Abdi pisan kalapa kitu kuring teu boga loba waktu keur nanaon saluareun komérsial hihi

prntscr.com/eiu63g


Ogé teu nulungan kuring moal panjang boga iteuk sarta throttle. Kuring nganggo keyboard pikeun paling sagalana. Kuring taksi nyandak dipareuman jeung taneuh maké Playstation gaya controller nu bakal meunang konektor USB hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 4 days ago #430 by Colonelwing

Thats cara a ,,, salami anjeun mikaresep cara nu keur ngalakukeun ,, na hiji hal anu alus!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.117 detik
Basa