Basa

Topik-ikon VRS SUPERBUG X

Tambih deui
5 bulan 1 week ago - 5 bulan 1 week ago #415 by Colonelwing

VRS SUPERBUG X ,,,


https://www.vrsimulations.com/FA18EFSX.htm

nyaeta nu paling lengkep jeung akurat simulasi tina hiji pesawat tempur kantos dikembangkeun pikeun Microsoft simulator hiber. The Superbug teh culmination taun ampir 10 gawé bobogohan deui FS2004, sarta terus dirojong ku sering Kaluaran. Ti avionics mun sistem pakarang, upami éta dina pesawat nyata, éta meureun dina simulasi ieu! The Superbug nyaeta kahiji 3 sumbu-pesawat (jeung hijina) leres laleur-demi-kawat ngempur dirancang pikeun FSX. Sistem kontrol hiber teu a "ngapung-demi-kawat-kawas" CAS, éta mangrupa lengkep dinamis, pinuh ngadalikeun-hukum-gumantung Sistim sabanding nyetir a (ordinance bebas) Modél hiber basa tunggal neutrally-statically-stabil. Sistem FBW ngalegaan ka 100% custom autopilot sarta diréktur hiber fungsi.

Mun anjeun pilari riil a hama ,, ieu téh hiji rék ngapung jeung gear di Gentelmen!

The Kolonel


Rojongan Sawala VRS
https://forums.vrsimulations.com/forums/phpBB3/viewforum.php?f=49

Edit panungtungan: bulan 5 1 week ago ku Colonelwing.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago - 5 bulan 1 week ago #423 by Gh0stRider203

:) ngan gonna ninggalkeun ieu didieu :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Edit panungtungan: bulan 5 1 week ago ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #424 by Colonelwing

Haaaaaa ,, sangkan anjeun hiji guy wijaksana éh !!! :)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #429 by Gh0stRider203

SOITENLY !!!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.086 detik
Basa