Basa

Topik-ikon Wasta Pilihan Message

Tambih deui
5 bulan 1 week ago - 5 bulan 1 week ago #417 by Colonelwing

Eta bakal hade ka gaduh nu PM (Pesen wasta) Pilihan on Gentelmen dieu ...
Ogé cara pikeun ngahapus kami Jejer & tulisan lamun urang hayang teuing ...

Hatur nuhun !

Edit panungtungan: bulan 5 1 week ago ku Colonelwing.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #418 by Dariussssss

Aya ... nurun. Anjeun bisa ngirim hiji e-mail ka sababaraha pamaké, tapi ayeuna teh rada nyusahkeun .... urang cobian pikeun manggihan sababaraha cara keur boga fitur pesen swasta dina Forum.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #419 by Colonelwing

Aya ... nurun. Anjeun bisa ngirim hiji e-mail ka sababaraha pamaké, tapi éta rada pajeulit ....

Oh ,, nice ,,,
Tapi rada gaduh PM a sangkan eta tetep dina Sistim ramatloka server ...
Hatur nuhun sangkan eta kajadian dina pas hareup ,,, Abdi terang anjeun geus gawe di dinya di jalan anu ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.088 detik
Basa