Basa

Topik-ikon CLS DC-10-30F repaint

Tambih deui
bulan 5 4 days ago #431 by Gh0stRider203

Saha ku kasempetan daék ngalakukeun repaint pikeun Me, keur CLS DC-10? Téh mangrupa repaint pisan basajan tapi Nyaan teu ngarasa kawas messing kalawan éta, jujur. Kuring geus napel shot kumaha sakuduna kasampak, kitu ogé hiji gambar sareng decals 2 di dinya.

Lamun batur geus wiling ngalakonan ieu Abdi greatly ngahargaan eta :)

painkit geus sadia di dieu: www.commerciallevel.com/misc/DC10/DC10_paintkit.zip




Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 days ago #432 by Dariussssss

I: boga supir meureun 100 repaints pikeun FlightGear sim hiber, tapi FSX repaints anu kaluar tina liga abdi. Bener Sigana alus.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 days ago #436 by Colonelwing

Pasti batur miboga kamampuh ngalakukeun pakasaban ,,, kontrak hébat kuring ngomong!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #437 by Gh0stRider203

Naon atuh dipasang éta ngan hiji awakna pinuh, nu sapotong jajan ... tapi aya pisan deui eta ti éta.

Hiji badan FULL boga sagala rupa lapisan dina PSD (nu hijina PSD di kit teh).

ieu téh naon folder nu Sigana mah mun anjeun Bahékeun berkas eta ... hihi prnt.sc/ej7rar

Kuring teu ngagaduhan sabar mun-ngalakukeun deui potongan fuselage hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.750 detik
Basa