Basa

Topik-ikon teu bisa ngarobah Radio (NAV1) dina Air France Airbus 380

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #442 by spilok

Kuring geus diusahakeun sagalana, tapi teu bisa ngarobah radio (NAV1) frekuensi on Air France Airbus 380. Kuring resep pesawat tapi gunana pikeun kuring mun teu bisa ngarobah frékuénsi radio.

Naon rusiah nu? Mangga ngabantu.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #443 by Dariussssss

Sarua dieu ... dina kanyataanana, kabeh Pa A380s gaduh masalah éta.

Meureun, lamun aya cara pikeun ngaganti nu radio atanapi naon éta, jeung saurang ti Boeing anu bakal nulungan, tapi teu nyangka éta mungkin. Kuring inget, di FS2004 anu mungkin.

Wasalam.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #444 by Dariussssss

Kuring éta bisa ngalereskeun eta. Kabéh nu peryogi nyaeta A321 standar Anjeun.

Buka A321,
folder Panel buka,
néangan jeung muka file panel.cfg,
nyalin garis ieu:

[Window01]
size_mm = 246,296
posisi = 8
ditingali = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0


(Ngan leuwih berwarna), ulah nyalin anu Window01, mémang screw up panel A380 Anjeun.

Buka A380 anjeun,
folder panel,
Panel.cfg file buka,
néangan jeung ngaganti sakabéh garis dina Radio.

Diuji sababaraha menit lebet a, sarta dijieun badarat geulis.

Cheers

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: spilok, Gh0stRider203, geniousabhishe1

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #445 by Gh0stRider203

Anjeun teu kedah geus gotten nu mémo aranjeunna dikirim kaluar ....

Pindang dina Airbus mangrupakeun hiji fitur pilihan. Kinda kawas blinkers dina BMW ;)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #446 by Dariussssss

:ngabarakatak: :ngabarakatak:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.104 detik
Basa