Basa

Topik-ikon Taya mods tetempoan nu dipasang nembongan dina FSX jeung P3D

Tambih deui
bulan 8 20 hours ago - bulan 8 20 hours ago #450 by StargateMax

Ieu héran mana teu saurang ogé nu geus dikaitkeun kieu acan.

Kuring geus dipasang sababaraha tetempoan nambahkeun-ons I diundeur ti loka ieu, konon keur salah sahiji atawa duanana FSX na Prepar3D. Euweuh sahiji sceneries némbongkeun up di buruan (s) sama sekali. kapal terbang nu ditambahkeun-ons dianggo rupa, tapi Kaula mah kitu kabetot dina maranéhanana.

Kuring ogé diundeur tetempoan Hawaii ieu, ampir 7 GB, jeung Kauai teuing. Kabéh Abdi ningali dina kaulinan mangrupa standar bentang crappy kawas sateuacan.

Naon bisa jadi masalah?

Edit panungtungan: bulan 8 20 hours ago ku StargateMax.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 18 hours ago #451 by Dariussssss

Mimiti sagala, Jigana éta sopan ngomong pantun.

Kadua, ulah nyieun kuring ngingetkeun anjeun.

Katilu, info leuwih lengkep.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 18 hours ago #452 by StargateMax

1) Halo (punten)
2) Di dieu kuring kudu nyebutkeun: Baca 4 handap.
4) Ok, Aku Isro, teu worries kalawan abdi, sigana kawas urang duanana mertimbangkeun silih kurang ajar.
5) permios.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 18 hours ago #453 by Gh0stRider203

StargateMax wrote:
Kuring geus dipasang sababaraha tetempoan nambahkeun-ons I diundeur ti loka ieu, konon keur salah sahiji atawa duanana FSX na Prepar3D. Euweuh sahiji sceneries némbongkeun up di buruan (s) sama sekali. kapal terbang nu ditambahkeun-ons dianggo rupa, tapi Kaula mah kitu kabetot dina maranéhanana.

Kuring ogé diundeur tetempoan Hawaii ieu, ampir 7 GB, jeung Kauai teuing. Kabéh Abdi ningali dina kaulinan mangrupa standar bentang crappy kawas sateuacan.

Naon bisa jadi masalah?


Jigana mah nyaho Hawai'i salah maneh nyarita tina. Bari eta bisa install anjeun kudu ditambahkeun ka buruan, sacara manual. Teu rada yakin naha ieu téh, tapi sakapeung éta kasus nu bener.

Mun anjeun unsure tina cara ngalakukeun lemme nu nyaho tur abdi tiasa nulungan ya kalayan anu :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 18 hours ago - bulan 8 18 hours ago #454 by Dariussssss

Hayu urang ngalakukeun eta kawas ieu ...

Kahiji, anjeun kudu ngawartosan sababaraha hal ...
Anjeun install deui neuleu?
Anjeun ngaktipkeun tetempoan di FSX anjeun?
tetempoan nu bungkus anjeun nyobian masang?

Kuring kungsi loba tetempoan diundeur ti dieu, jeung sakabéh ayeuna teh bisa dipake, lamun ngalakukeun eta katuhu.

Edit panungtungan: bulan 8 18 hours ago ku Dariussssss.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 17 hours ago #457 by StargateMax

Hayu urang mimitian seger, karasaeun leuwih hadé jalan éta. :) Hampura ngeunaan luhur.

Kuring dipasang nu badag Hawaii photoreal vol 1-2-3 pak, Kauai, Gunung Everest, Fiji, pulo Balearic v2.
The installers ngomong yén maranéhna bakal otomatis dipasang na I dianggap yén maranéhna baris némbongkeun up dina tetempoan Perpustakaan.
Kuring nempo nanaon anyar dina tetempoan Perpustakaan (duanana kaulinan).

Lajeng abdi kokotéténgan kana tetempoan folder Addon (duanana kaulinan), sarta aya nanaon Kuring kungsi dipasang. Kuring ogé ngira yén maranéhna meunang dipasang kapisah, tapi éta bisa nomeran aranjeunna dina urutan pikeun nambahkeun éta sacara manual.

update:
Bari nulis reply ieu didieu I dumadakan ngagaduhan jurus bohlam lampu. Kuring kokotéténgan kana tetempoan (moal "Addon") map sarta scrolled tebih ka handap, sarta kapanggih aranjeunna di dinya! Tur nambahkeun aranjeunna ka Perpustakaan tetempoan ti dinya teu gawé.

Jigana meunang direngsekeun. Hatur nuhun pikeun tolerating dangong kuring, abdi ieu bener kesel sanggeus 2 poé messing kalawan eta.

Kuring miharep pos ieu ngabantuan saha wae anu bisa sapatemon masalah sarua atuh.
Hatur nuhun sadaya!

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 4 minggu ka tukang #464 by Dariussssss

Éta hadé. :)

Kuring kungsi hal anu sarua happening.Don't nyaho naha, tapi installers ngalakonan sawatara hal parah salah. Hiji update ditangtoskeun estu diperlukeun.

Nice ningali yen ayeuna teh berpungsi. Ku kituna ayeuna anjeun ngagaduhan eta keur waktu hareup lamun hal ieu teu bisa dipake., Ngabejaan urang saloba mungkin, anu bakal nulungan urang sadaya pikeun ngajawab masalah.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.129 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!