Basa

Topik-ikon Virus kauninga dina Sardinia bagian 3 tetempoan FSX

Tambih deui
bulan 4 4 minggu ka tukang #460 by bacco

Halo,

Kuring ngan kagungan EXE dikaluarkeun tina avg abdi. Sigana éta virus atawa hal sarupa nyaeta jero installer nu.

Mangga wartosan pangarang jeung meureun nyegah ti ngundeur salajengna dugi dibereskeun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 4 minggu ka tukang #461 by Growler37

Teu perlu salempang, anjeun tiasa beristirahat assured yén Ieu cukup ku hiji deteksi positif palsu ku software anti virus. Avast anti virus kuring, geus ngalakukeun persis sarua. Kanggo sababaraha alesan dina scanner nu bagja jeung file installer nu .exe anu disadiakeun dina folder tetempoan. Kuring geus noticed ieu lumangsung rada remen kalawan Avast saprak maranéhna diropéa software nu sababaraha bulan ka tukang. software ayeuna overly sénsitip, kalawan loba payil anu lengkep bahya! Kuring curiga persis masalah masalah anu sarua kalawan avg.

Atoh mudahan nu reassures anjeun. Anjeun bisa kalayan gampang perlu mareuman scanning avg hirup anjeun 10 menit kapayun, keur happily ngalengkepan pamasangan. The Sardinia tetempoan pohara alus, IMHO ogé patut nambahkeun ka sim anjeun. Sing salamet.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo, slvooor

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.104 detik
Basa