Basa

FS2004 Pitulung

Tambih deui
1 bulan 2 minggu ka tukang #18 by Dariussssss
Upami Anjeun ngalaman masalah, kasalahan atawa lamun sababaraha patarosan ngeunaan simulator FS2004, masangkeun eta dieu. Ogé ngabejaan urang ngeunaan nangtukeun jeung solusi pikeun sagala rupa masalah jeung kasalahan dina FS2004.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 minggu 2 days ago #213 by mmickey
Hello I bought a package for B777 for my FSX from Rikooo and I am not able to touch\use FMS or any panels for setup. Please help.
I am very new to FSX. Thanks.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 minggu 2 days ago #214 by Dariussssss
I'm wondering should I even try to help you. ...

First of all,wrong place to ask,this is to help with FS2004,not FSX.

Second,the way you wrote this one,I can barely understand it.

Third,more details,which aircraft exactly did you download.

Fourth,I really don't think that you bought that aircraft here. As much as I know,everything here is freeware.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.147 detik