Basa

FS2004 Pitulung

Tambih deui
bulan 3 2 minggu ka tukang #18 by Dariussssss
Dariussssss dijieun topik: FS2004 Pitulung
Upami Anjeun ngalaman masalah, kasalahan atawa lamun sababaraha patarosan ngeunaan simulator FS2004, masangkeun eta dieu. Ogé ngabejaan urang ngeunaan nangtukeun jeung solusi pikeun sagala rupa masalah jeung kasalahan dina FS2004.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 bulan 1 week ago #213 by mmickey
mmickey jawab topik: FS2004 Pitulung
Hello mah meuli paket keur B777 keur FSX mah ti Rikooo jeung Kami teu bisa toél \ make FMS atawa panels mana wae pikeun setelan. Mangga mantuan.
Kami pisan anyar FSX. Thanks.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 bulan 1 week ago #214 by Dariussssss
Dariussssss jawab topik: FS2004 Pitulung
Kaula wondering atuh komo coba pikeun mantuan Anjeun. ...

Kahiji sakabeh, salah tempat nanya, ieu téh pikeun mantuan jeung FS2004, teu FSX.

Kadua, cara wrote hiji ieu, kuring bisa bieu ngarti eta.

Katilu, leuwih rinci, nu pesawat persis teu nu Anjeun undeur.

Kaopat, Nyaan teu nyangka nu meuli pesawat nu dieu. Saloba Kuring teu apal, sagalana dieu freeware.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.140 detik