Basa

Topik-ikon Sora - Tanda - dina B787 Kumaha mareuman?

Tambih deui
bulan 5 2 days ago - bulan 5 2 days ago #475 by FlyingFranz

Héi anu di dinya!
Kuring ngan diundeur di B787 Dreamliner ti Ricoooo na dipasang éta.
Sanajan kitu, bari ngalayang, anu pesen ngageter disada loudly di kabina.
Abdi teu bisa manggihan dimana Anjeun nonaktipkeun eta.
Kuring teu boga masalah ieu kalayan aircrafts lianna. Aranjeunna saukur mintonkeun ngabejaan dina layar (ka katuhu handap.)
Sagala pitulung punten.
hatur nuhun

Édit pamungkas: bulan 5 2 days ago ku FlyingFranz.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 days ago #476 by Gh0stRider203

Kuring pribadi manggihan éta mantuan, tapi mun tiap sorangan, eh? :)

Lajeng deui, aya kali Kaula mah kahayang gemar "Bitching Betty" hihi :)

éta moal teuas. ngan goto polder sora pikeun nu pesawat hususna, sarta ngedit file sound.cfg pikeun pesawat éta, ngarobah Ngaran koropak aya kana "Ngaran koropak = tiiseun"

Nu kedah ngalereskeun eta, Jigana ... hihi teu cutatan Me on yén salaku Kuring geus pernah nyoba ieu sateuacan.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: FlyingFranz

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 days ago #477 by FlyingFranz

Hai Gh0stRider203!
Hatur nuhun respon gancang.
Kuring geus diusahakeun ... No alus!
Aya surah "Sora ngabejaan" dina file sound.cfg pikeun pesawat tinangtu ieu.
Hatur nuhun baé. Kuring gé cobian deui ku ngabandingkeun file sound.cfg ieu kalawan file sejenna sarupa.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 2 days ago #478 by Gh0stRider203

Sabenerna mah teu ngapung ka 787 pikeun kanyataan basajan nu éta teu patut ngabogaan dina VA, dina pamadegan pribadi abdi. Abdi éta sadayana ngeunaan nyieun duit, sarta bari 787 mungkin gaduh nutup kana rentang sarua salaku 772LR (anu kami boga), eta moal bisa mawa jumlah sarua panumpang anjeun gé ningali dina screenshot ieu .. .which hartina kirang $ keur VA.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #498 by Tonny0909

Ngan manggihan maranéhanana file wav- on simobjects / airplanes / planename / sora na ngahapus maranéhanana. contona "callout100.wav" jsb

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: FlyingFranz

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #499 by FlyingFranz

Hai Tonny0909,
Hatur nuhun reply teh.
Sanajan kitu, éta teu sora ku sorangan yen nya bangor, tapi kanyataan yén éta teu bisa dinonaktipkeun on pesawat tinangtu ieu. Kuring teu boga masalah jeung aircrafts sejenna dina FSX.
Dina file B787, aya hiji kode nu nyaéta panggero pikeun ieu sora ngageter. éta paling disturbing sabab lamun, contona, turunan téh ngan rada teuing lungkawing, ngageter disada sanajan laju nyaéta bener.
Kabéh Abdi bisa ngalakukeun éta ngurangan tingkat sora dina file patali dina utama "Sora" folder (tina 10000 handap ka 6000.)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.101 detik
Basa