Basa

Topik-ikon Nu Planes teu cathing lamping glide.

Tambih deui
bulan 7 4 minggu ka tukang #479 by geniousabhishe1

Sabenerna abdi diundeur 737 164 base livery pak na base B787 pak na nalika abdi ngapung nu abdi manggihan yén éta henteu catching lamping glide. Eta otomatis garis nepi ka landasan tapi henteu ngarebut lamping glide.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 4 minggu ka tukang #482 by Gh0stRider203

Selamat pagi (ok ogé téhnisna soré didieu di Texas).

Kuring condong ngapung ka B747-400LCF lolobana waktu, sarta geus noticed nu ogé mibanda paling pesawat abdi. Kaula teu yakin naha anu mangrupa, jujur. Kuring condong jadi geulis alus ngeunaan "ngalayang bal" sacara manual, tapi mun jujur ​​... Abdi teu percanten ka komputer pikeun ngalakukeun éta pikeun Me hihi I nyaho eh QW757 bakal ngalakukeun eta, tapi jujur ​​ngajadikeun Me saraf hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #497 by Tonny0909

Pastikeun yén lamun anjeun tiasa nyimpen "Approach" dina, anjeun mareuman "Alt HLD"

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203, JanneAir15

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 3 minggu ka tukang #500 by JanneAir15

Aa ... ayeuna abdi terang naha kuring kungsi masalah jeung Project Airbus A380. Hatur nuhun pisan kanggo nulungan deui Tonny0909! : Surak:


-JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #518 by geniousabhishe1

Hatur nuhun saran anjeun tapi masalah kuring wibawa nalika abdi ngagaduhan sp2 dipasang dina Sistim abdi.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 7 2 minggu ka tukang #519 by WilliamB

Kuring kungsi masalah ieu sateuacan na kalawan cara anu pangalusna pikeun nungkulan éta boh ngadegkeun on localiser tadi na di jangkungna sarua atawa jarak anu sarua ti landasan tapi handap di luhurna. Ogé naon bisa nulungan nya lamun pas Anjeun netepkeun dina ILS klik pendekatan Tahan. coba kasebut sarta lamun maranehna teu ngalakukeun nu lalajo trik dina youtube atawa tempat sejenna. Paling localisers aya di sabudeureun 2000-2500ft salaku tempat pangalusna janten. Masihan kabeh ka tukang.
Wasalam
kahayang

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.106 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!