Basa

Topik-ikon Cara nyieun hiji badarat ILS di FSX jeung PA380

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #480 by JanneAir15

Halo! Ku kituna Abdi hoyong terang kumaha carana ngadamel ILS badarat di FSX jeung Project Airbus A380. Kuring geus nyaho kumaha carana sangkan ILS badarat di planes lianna tapi kusabab kabina Project Airbus nyaéta bit béda Kaula mah kitu pasti. Kuring teu coba nyieun ILS badarat kalayan pesawat nu tapi teu dianggo kaluar. Ku jalan ieu dina kabina maya. Aya tombol béda? Sarta pesawat teh Air France A380 VC ti loka ieu. Mangga mantuan kuring jeung ieu.


-JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #483 by Gh0stRider203

Teges, abdi lolobana #FlyBoeing dinten ieu (nu DC-10 na Concorde keur dua éntitas utama hihi), tapi kuring nyaho anjeun kedah dipencét di ILS Freq kana Nav1, lajeng ngarobah tina GPS pikeun Nav (I biasana boga panas konci éta, bisi abdi Ctrl shift N). Kaula mah nu akrab jeung Airbus tapi nyaho dina 747 (nu kumaha lolobana I ngapung cuz ngajadikeun paling $), anjeun ogé kudu pilih aplikasi (pendekatan) mun meunang ka konci ka ILS. Eta moal konci ka lamping glide, jadi kuring gotta ngalakukeun nu sacara manual, tapi éta ngan hitungan nyaluyukeun laju vert.

Kuring miharep ieu ngabantuan! SING SALAMET!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.070 detik
Basa