Basa

Topik-ikon Merging PA380 VC jeung pak A350 ngagabung, mungkin?

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #481 by JanneAir15

Halo! Kuring geus diundeur A350 ngagabung pak na Jigana éta nu A350 pangalusna anjeun bisa meunang pikeun FSX ayeuna tapi aya hiji masalah badag kalawan eta: eta boga kénéh A320 sami / A330 kawas kabina tur Teu sangka yén éta mungkin ngagabungkeun hiji VC ti Project Airbus A380 mun pesawat ieu. Éta naha éta A380 VC sabab éta nu pangdeukeutna nu abdi tiasa (lantaran aya euweuh A350 VCs). Ku kituna bisa Anjeun mantuan kuring jeung ieu? Geus diusahakeun sababaraha tutorials tapi keur nanaon.


Di dieu teh A350 ngagabung:
simcreations.wixsite.com/simcreations/a350-merge


Salam hormat
JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #484 by Gh0stRider203

Kuduna!

Atuh a google search rusuh sakumaha Kuring geus paruk pernah dilakukeun ieu, sarta datang nepi ka video ieu. Kuring miharep éta ngabantuan!



Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang - bulan 4 3 minggu ka tukang #485 by JanneAir15

Kuring geus geus diawaskeun video nu na diusahakeun metodeu tapi teu digawé. Éta naha Kuring nanyakeun di dieu.

Hehehehe Kuring geus datang ka kacindekan yen éta moal mungkin. Kuring geus dipariksa payil jeung sagalana diperlukeun tapi moal mungkin sanajan maranehna geus MDLXMDLH nu nyebutkeun video tapi geus diuji sagalana tur taya sahijina jalan kitu Nyaan teu nyaho naon anu kudu dipigawé. Tapi lamun batur bisa nyieun gawe lajeng punten ngabejaan dieu kumaha.


Salam hormat
JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Édit pamungkas: bulan 4 3 minggu ka tukang ku JanneAir15.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.081 detik
Basa