Basa

Topik-ikon Monitor

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #486 by biker47

Baraya, Kami rék meuli brand monitor..which anyar hiji bakal pangalusna: 4k atawa lega ... tks

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang #487 by Dariussssss

Hello jeung wilujeng sumping.

Kuring maké NEC E222W MultiSync monitor jeung aku senang jeung eta. Ieu rada alus.

Ngan google ka ningali specs jeung saterusna.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: biker47

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.082 detik
Basa