Basa

Topik-ikon moal bisa ngundeur nanaon

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #488 by Penzoil3

Didaptarkeun, sadaya undeuran waktu kaluar. Bébas downloads- sadayana waktos kaluar. Kuring tacan bisa ngundeur nanaon keur bulan!
Ieu bleeping ridiculous!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #489 by Dariussssss

Pikeun sabaraha lila anjeun gaduh masalah yen?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #490 by Dariussssss

Dupi anjeun ngagaduhan Aksara blocking hal dipasang dina panyungsi anjeun?
Pariksa sambungan internét anjeun, meureun nya cara teuing lambat keur ieu.

Abdi tiasa ngundeur nanaon tanpa masalah wae, jadi kuring nebak masalah nyaeta di sisi anjeun.

Coba mun masihan kami info leuwih lengkep.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 4 minggu ka tukang #491 by Penzoil3

Salaku I nyarios sababaraha bulan. Kuring attemptede ngahubungan RIKOOOO sateuacan, sadaya Abdi ngagaduhan éta Gatotkaca server kami téh rupa. kali sagalana kaluar méméh kuring bisa meunangkeun download, haratis atawa anggota undeuran duanana.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 minggu ka tukang - bulan 5 3 minggu ka tukang #492 by rikoooo

Halo,

Dina FAQ kami kami geus dipedar yén undeuran urang nu dibikeun ti 8080 port tinimbang port 80. Ku kituna, cara simpliest uninga lamun port Anjeun 8080 diblokir ku firewall anjeun nyobian ngundeur hal ti Simviation.com, naha? Kusabab simviation nganggo port sarua pikeun undeuran maranéhanana, jadi lamun teu dianggo kalayan simviation na Rikoooo lajeng éta 100% yakin, firewall anjeun meungpeuk port 8080. Anjeun kudu buka port 8080 TCP / UDP ku nambahkeun aturan kana firewall anjeun.

Lajeng unggal download bakal dianggo dina ramatloka urang na malah di loba situs web lianna.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Édit pamungkas: bulan 5 3 minggu ka tukang ku rikoooo.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 bulan 1 week ago #700 by Penzoil3

Mun saha wae kantos ngalaporkeun masalah ieu, ngabejaan ka ngareset setelan firewall modem maranéhna pikeun dituna. masalah kuring ieu diri inflicted.
hatur nuhun
ngagugat

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.091 detik
Basa