Basa

Prepar3D Pitulung

Tambih deui
bulan 3 2 minggu ka tukang #19 by Dariussssss
Dariussssss dijieun topik: Prepar3D Pitulung
Upami Anjeun ngalaman masalah, kasalahan atawa lamun sababaraha patarosan ngeunaan Prepar3D simulator, masangkeun eta dieu. Ogé ngabejaan urang ngeunaan nangtukeun jeung solusi pikeun sagala rupa masalah jeung kasalahan dina simulator ieu.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 5 days ago #64 by lmaselli
lmaselli jawab topik: Prepar3D Pitulung
Halo!
Kahiji sakabeh Kuring hayang congratulate anjeun pikeun karya gede maneh.
A sababaraha days ago mah dimimitian maké "P3D V3.4", The skenario kahiji dipasang ieu "Island Balearic" mah noticed hiji masalah élévasi taneuh di LEMH jeung masalah lokasi di LESL.
Salam!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 5 days ago #65 by Dariussssss
Dariussssss jawab topik: Prepar3D Pitulung
Hello jeung ngabagéakeun ka Forum urang.

Urang baris ngalakonan pangalusna urang pikeun mantuan Anjeun dina urusan ieu. tetempoan eta, nya eta diundeur bentuk dieu atawa tempat sejenna?

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 5 days ago #67 by lmaselli
lmaselli jawab topik: Prepar3D Pitulung
Ieu diundeur ti kaca ieu. Balearic pulo V2.

Wasalam.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 2 days ago #77 by quietflyerBob
quietflyerBob jawab topik: Prepar3D Pitulung
Halo,

loba compliments pikeun karya Anjeun, eta 'alat pohara alus pikeun urang! Kuring tos masalah jeung sababaraha tambihan-on, misalna nu Airbus A300 Multi livery pak; I 've dipasang dina diréktori Microsoft Fs mah, jeung karya kacida alusna. Ayeuna, kuring w'd kawas masang pak sarua dina P3D nu aya di Program sarua Payil (x86) teuing, tapi autoinstaller nu does'nt ngidinan kuring pikeun milih P3D. Atoh, Kuring geus dipasang loba batur pek ti Rikooo boh Sims; naon masalahna? Nuhun kana bantosanana

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 2 days ago #81 by Dariussssss
Dariussssss jawab topik: Prepar3D Pitulung
Hello jeung wilujeng sumping.

Kuring kungsi pak pesawat ieu FSX jeung ieu cukup alus.

Aku teu wawuh jeung bagian téhnis tina P3D tapi, éta mungkin yen Anjeun gaduh sababaraha nurun tina konflik jeung dua Sims ieu. Kuring ningali dina pics nu disadiakeun nu geus boh dipasang dina tempat anu sarua ... eta mah hiji hal bad geus eta dipasang dina teuas drive beda, lamun Anjeun bisa ngalakukeun hal eta jalan éta.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 1.919 detik