Basa

Topik-ikon Logitech G27 pedals sakumaha pedals setir

Tambih deui
bulan 4 3 minggu ka tukang - bulan 4 3 minggu ka tukang #496 by JanneAir15

Halo! Éta mungkin migunakeun Logitech G27 pedals sakumaha pedals setir. Kuring geus geus searched kumaha atuh eta tapi ogé hoyong nanya ti dieu. Ku kituna lamun nyaho kumaha carana meunang aranjeunna bisa dipake mangga ngabejaan dieu.


Teu perlu ngajawab deui! Kuring geus dijieun kaputusan abdi. Kaula bade mésér sahiji joystick, pedals na throttle. Ieu teuing pajeulit jeung kuring sadar yén meuli hal ieu nyaeta beuki realistis ngagunakeun aranjeunna.



-JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Édit pamungkas: bulan 4 3 minggu ka tukang ku JanneAir15.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.197 detik
Basa