Basa

Topik-ikon Dupi Controllers hiber ieu cocog?

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #504 by JanneAir15

Halo! Ku kituna kuring mutuskeun meuli sahiji joystick, pedals setir sarta uas throttle. Mangga ngawartosan anu Controllers ieu cocog? Tur upami teu teras ngabejaan naon masalahna jeung bisa Anjeun nyarankeun hal sarupa lajeng? Tangtu bisa nyarankeun hal Controllers lianna malah lamun ieu cocog tapi pikeun émbaran Anjeun Abdi hoyong gaduh set ieu handapeun 300 € sarta eta geus ngandung sakabéh tilu: sahiji joystick, setir PEDALS na throttle Lever.

Di dieu nu Controllers:

- Thrustmaster T16000M sahiji joystick
- Logitech Saitek Pro Pedals hiber setir
- Logitech Saitek Pro hiber throttle kuadran


Salam hormat
-JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #505 by Gh0stRider203

Kuring yakin maranéhna geus cocog, sanajan lamun rék hiji setelan alus, meunangkeun Saitek X55. hal anu ngan epik. Sedih, éta kaluar tina rentang harga abdi (saukur ngeunaan nanaon téh kaluar tina rentang harga abdi ayeuna, hanjakalna ~ sighs ~)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #506 by JanneAir15

OKÉ. Tapi kuring pikir maranéhna geus kabeh cocog sabab Kaula bade mésér Logitech ekstrim 3D Pro sahiji joystick lajeng sadayana aya ti antarana anu Logitech nu gampang lajeng jeung maranéhna geus leuwih gampang cocog.


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #507 by Gh0stRider203

I dipaké pikeun nganggo Saitek x45 tapi IF Kuring kungsi duit ... Abdi SO meunangkeun X55 dina keteg jajantung hiji. Anjeun kukituna bieu malah kudu make keyboard salila hiber iwal mun meureun ngobrol ATC.




Iteuk, throttle jeung setir (dina backside of throttle kana) jeung anjeun kukituna ukur perlu make up 1 port USB :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #510 by JanneAir15

Nice setelan tapi resep nu setir téh dikawasa ku pedals kitu Kaula bade sareng ieu:

-Logitech ekstrim 3D Pro sahiji joystick
- Logitech Saitek Pro Pedals hiber setir
- Logitech Saitek Pro hiber throttle kuadran

Hatur nuhun ka pitulung sanajan!

Salam hormat
-JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.182 detik
Basa