Basa

Topik-ikon Kuring meunang titik hijina ti log di

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #516 by JanneAir15

Halo! Kuring geus noticed nu lamun kuring dijieun topik (kawas kieu) Kuring teu meunang poin 10 nu kumaha kedah anjeun meunang lamun nyieun hiji jejer atawa eta hal séjén kawas ngeposkeun comment atawa ngabales ku leuwih ti 150 karakter kana pos a. Kuring dikirim tikét pikeun staf tapi Abdi hoyong nanya ogé ti dieu. Ku kituna bisa anjeun kersa mantuan abdi?


Salam hormat
JanneAir15


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #540 by Colonelwing

Hehehehe Kuring geus aya bewara anu teuing ,, situs forum Perancis teu masihan titik ...
Meureun hal ieu teu bisa dipake katuhu dina mecanic software.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
4 bulan 1 week ago #561 by Gh0stRider203

Kuring gé nyebut kieu ka bos :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
4 bulan 1 week ago #563 by Dariussssss

Janten sampurna jujur, abdi moal malah aya bewara nu ... éta sabaraha penting pikeun kuring. Kuring sumping di dieu pikeun meunang sababaraha planes pangalusna pikeun FSX sabudeureun na didieu di Forum, pikeun mantuan kaluar kalayan masalah na ngan ngarasakeun di masarakat endah ieu, nu bener tumuwuh, kawas unggal dinten .... teu ngumpulkeun sababaraha titik .. .

BTW, naon dipakéna pamadegan titik?

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
4 bulan 1 week ago #564 by Gh0stRider203

Lamun balik nepi ka ngaran anjeun, lajeng goto nunjuk abdi anjeun gé ningali ieu dina layar nu asalna nepi ..


Kumpulkeun titik mun meunang lalanggan Jumbo gratis.
Jumbo 1 bulan langganan = 1 000 PTS, 3 bulan = 2 000 PTS, 6 bulan = 3 500 PTS, 12 bulan = 5 500 PTS


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 16 hours ago #611 by Kyrelel

Ieu bakal sigana yén titik Sandi Liwat euweuh kajadian, jeung "abdi nunjuk" pilihan geus dihapus - kiwari, urang kudu mayar Jumbo? Kuring kungsi (Jigana) ampir 2500 titik.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
2 bulan 1 week ago #656 by Rolando

Eta bakal hade ka meunang hiji informasi ngeunaan ieu!

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 4 days ago #657 by Gh0stRider203

Rolando wrote: It would be nice to get an information about this!



Don't know what to tell ya , but. Apparently we no longer get points for doing stuff on here. I'm just as in the dark as you are.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 4 days ago #658 by rikoooo

Hello sadayana,

I have disabled the points system because we had too much technical problem with it, however, in the futur we might use it again if we get ride of the bugs.

If you had more than 1000 points you can still ask me a free Jumbo subscription, so your points are not wasted.

hatur nuhun


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: PranavPoken, Gh0stRider203, JanneAir15

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 4 days ago #659 by Gh0stRider203

Abdi geus miboga meureun deukeut ka nu tadi eta teu acan malfunctioning hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.122 detik
Basa