Basa

Topik-ikon GPS Napigasi nyaeta cara kaluar - diropéa

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang - bulan 4 2 minggu ka tukang #521 by Gh0stRider203

Kuring geus noticed ayeuna teh ngalakonan ieu bit leuwih mindeng dieu lately. Pernah tumaros saméméh 2017 ......

Anjeun tiasa ningali lagu Kuring sakuduna dituju bisa nyokot, teras ngan kaléreun éta, lagu abdi kana DFW, lajeng lagu nu ayeuna abdi keur LFRG, kaléreun éta.

Abdi di rugi pikeun naha hancana deui. Kadangkala kacida gé ngapung lagu ditangtoskeun deui mudik kali sababaraha sampurna, lajeng aya kali éta kawas NOPE! NOT ngalakonan eta .....

badarat abdi di DFW éta deukeut sampurna. katuhu dina titik, sarta laju turunan tina -.37 ft / detik dina touchdown (buka payun .... jadi cemburu hihi)




Saha ngagaduhan nanaon?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Édit pamungkas: bulan 4 2 minggu ka tukang ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #524 by Dariussssss

Muhun, anjeun messed up hal.

Anjeun tinker nanaon ngeunaan jalur, saurna nyandak kaluar? Kuring f maneh tumaros, FSX bakal mess nepi sakabéh rarancang hiber, sarta rada mindeng mawa deui pesawat ka jalan-titik mimiti. Atawa, pindah ka modeu HDG tinimbang GPS / FMC. Éta naha kuring pariksa na ganda pariksa jalur ka pastikeun aya euweuh kasalahan atawa sababaraha robah warna ka warna gélo atanapi nanaon jiga éta.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #526 by Gh0stRider203

hihi nope. Kuring teu ngarobah hiji hal iwal kuring kudu pindah ti VFR mun IFR alatan éta tujuan keur IFR na di titik anu, Aku geus aya kontak jeung munara.

Kuring teu diuk na neuteup dina FSX salila ieu penerbangan panjang. I do barang sejenna, kayaning ulin Dunya tina kapal perang (nu Kuring lakukeun ayeuna hihi)






Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #527 by Dariussssss

... Kuring kungsi sababaraha '' leuwih balong '' penerbangan, sabenerna salah pisan lila KPHX-LYBE sarta pesawat éta titik on, katuhu mana kudu. Kuring teu bisa ngalakukeun sakabéh hiber sakaligus, jadi kuring tumaros dina sababaraha bagian. Disimpen di sawatara titik sarta dituluykeun lamun kuring nyekel sababaraha waktos. Kawas Cenah mah, ieu titik on.

Éta mungkin pikeun anjeun pikeun ngirim kuring nu rencana hiber? (FB atanapi e-mail) Kuring bakal nyoba ngalakukeun eta. Mana pesawat anjeun ngagunakeun dina ieu?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #528 by Gh0stRider203

normalna ieu teu hiji masalah ......

I do KDFW - LFRG dina 747-400LCF alatan kanyataan yén éta deukeut jeung rentang max, pendekatan cukup gampang (mun anjeun meunang landasan 12 hihi), sarta salaku hasilna, kuring nyieun paling duit keur VA kalawan hiber ieu .

Kuring geus napel file pos jeung rencana 3 I make.

KDFW - LFRG VFR kana landasan 12 & 30, sarta IFR kana landasan 30

File Attachment:

Nami file: KDFW-LFRG.zip
Ukuran file: 2 KB


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #529 by Dariussssss

OKÉ. Kuring bakal ngalakukeun eta rada beda, ku 747ERF normal.

Ieu rada aneh mun kuring nyieun hiber misalna dina VFR ... meureun éta tempat kasalahan nyaeta ... Atoh, abdi bakal nyobian eta kaluar.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #531 by Gh0stRider203

99.999% tina penerbangan abdi téh VFR na KDFW - LFRG mangrupakeun hiji-hijina jalur I gaduh masalah ieu kalayan. Kuring teu resep IFR. Maksad abdi naon titik di lakukeun IFR dina cuaca VFR, nalika nu nuju ngan gonna ngabolaykeun eta atoh sanggeus nyokot-off?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #532 by Dariussssss

99.999% tina penerbangan abdi téh IFR, kalawan ATC, sanajan éta bangor sakumaha naraka, tapi ngalakukeun pangalusna abdi tetep salaku realistis jéntré.

Sajauh jadi alus, pesawat anu katuhu dina lagu.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang #533 by Gh0stRider203

Abdi ngalakukeun éta .... tapi resep bobo ;) Kuring gé hayu Anjeun nambahkeun nepi ka jam :)



Naha kuring ngapung jadi loba? ogé pikeun hiji .... Ieu naon geus dijieun jadi jauh dina April.




Bréh, Abdi teh ngan hiji ngalayang ayeuna keur VA, sarta ayeuna expenses kami téh $ 961,250 di pangmayaran leasing bulan pikeun 2 manuk Pax (duanana aya hiji 777-200LR), sarta $ 1,258,334 bulan pikeun freighters 2 (747 -800F).

Ieu nepi ka Me pikeun mastikeun kami mawa dina cukup unggal bulan nutupan eta na di jieun na $ diperlukeun mayar aranjeunna pareum.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang - bulan 6 2 minggu ka tukang #534 by Gh0stRider203

Ku naon ngan leuwih 300K nm bulan panungtungan, sarta Allah weruh sabaraha jam hihi

Ieu meureun moal gonna polah nepi keur anjeun. Teu salawasna ngalakukeun eta pikeun Me. Ieu sagemblengna acak


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Édit pamungkas: bulan 6 2 minggu ka tukang ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.150 detik
Basa