Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon a380 pangalusna dina rikooo?

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #522 by ItzDan

peta teu bisa ditampilkeun, anjeun teu dieusian lokasi hiji acan.
Teu saha nyaho anu a380 i kedah meunang

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago - 8 bulan 1 week ago #525 by Dariussssss

Atawa yakin kuring narima eta ... Naha anjeun hartosna payware freeware atawa, nu simulator?

Freeware, aya ngan hiji-Project Airbus A380. Payware, loba di antarana ... Wilco, AFS ... teu bisa malah apal kabeh.

Langkung info bakal nice.

Edit panungtungan: bulan 8 1 week ago ku Dariussssss.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #535 by Gh0stRider203

nanaon. éta Airbus ....... balik kalawan Boeing hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #536 by Dariussssss

Atawa, kawas Gh0st ngomong buka pikeun Boeing 747 lamun hoyong anu anu badag.

Ampir kabeh Sims yen kuring nyaho off, Airbus planes téh ngan aya gunana. Kuring kungsi jadi teuas kipas paeh Airbus pikeun taun, sarta kapaksa balikkeun deui abdi ka dinya, ngan kusabab éta.

Kuring bakal lalaki happiest hiji hirup ningali jelema planes dimekarkeun cara sarua kawas Boeing, tapi ... éta shot panjang.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #537 by Gh0stRider203

Anjeun moal bisa balik salah Ratu The langit :)

Manéhna nu keur aya di produksi saprak 1970; Manehna teh geus ngangkut primér pikeun Présidén Amérika Serikat saprak 1986; Manehna Éta REAL gampang dina panon; lamun meunang model katuhu (leuwih dieu on Rikoooo, abdi teu bisa nyebutkeun hiji kecap goréng ngeunaan, sarta éta asalna tina Me salaku pilot, NOT moderator a), manehna handles kawas ngimpi;

Butuh kuring ngomong deui? :)

Panjang Hirup The Queen! (747 anu mangrupa heh)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.122 detik
Basa