Basa

Topik-ikon Kapuloan Kanaria tetempoan bagian 1 na 2

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #547 by janroth

LS
Kuring geus diundeur jeung dipasang Kapuloan Canary tetempoan part1 na 2. Gambaran kahiji nalika kuring dimimitian ngalayang kalawan FSX uap Edition di La Palma (GCLA) éta hébat. tetempoan pisan nice !!
Kuring lajeng diusahakeun bandara beuki I encountered sababaraha masalah anu Abdi hoyong ngajawab kalawan pitulung anjeun. Dina landasan of Tenerife Selatan (GCTS) aya sigana hiji masalah luhurna atanapi konflik antara tetempoan jeung landasan, lantaran dina sawatara bagian gunung landasan pop up jeung sigana meungpeuk landasan ?? Nalika kuring taksi ngaliwatan gunung sesa landasan mucunghul kalayan sagala jenis elemen dina luhureun éta ?? Nalika kuring neuteup ka bandara tina hawa, unggal hal sigana oke. Hanjakal dina masalah anu sarua kajadian dina bandara di Los Rodeos (GCXO). Hiji nyarios panungtungan: nu runways on Gran Canaria (GCLP) katembong dasar. Aya henteu angka landasan sarta henteu stripes bodas kenca sareng ka katuhu tina landasan. landasan anu ngan kawas garis hideung. Ieu teuing kurang flightsim landasan dasar Sigana.
Kuring miharep pedaran kuring jelas tur Mugi ngadangu sababaraha saran pikeun ngajawab masalah ieu.
Salam,
janroth

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #550 by janroth

LS
Masalah jeung GCTS bandara na GCXO geus direngsekeun ku ngajalankeun alat ORBX Véktor Konfigurasi nerapkeun ie nganonaktipkeun nu Airport élévasi koréksi pikeun GCTS na GCXO. Hijina masalah nu tetep nu rinci ti runways of GCLP bandara. Abdi ngarep pisan bongbolongan anjeun ieu.
Salam,
janroth

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #551 by janroth

LS
Masalah direngsekeun ku cara masang tetempoan ngeunaan bandara Gran Canaria (GCLP) ti Rikooo. hasilna Sigana hébat !! Hatur nuhun.
Salam,
janroth

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.088 detik
Basa