Basa

Topik-ikon OFX Amérika Kidul Evolution FSX & P3D

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #559 by Ace9

Halo sadayana,
Sanggeus dibayar fee Jumbo pikeun ngundeur "OFX Amerika Kidul Évolusi FSX & P3D" Kami prihatin naha Antipirus mah picking up a ngageter virus teu sahingga kuring pikeun muka file EXE.

Avast ngalaporkeun Win32: EVO-Gen

Saha nyaho lamun na hiji virus nyata?

Hatur nuhun pisan
-Rog

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #560 by Gh0stRider203

Rog, éta avast keur iklan * ck. Éta naha kuring kaluar make eta. Loba teuing positip palsu. Kuring geus dipaké rikoooo keur rada sababaraha waktos na pernah gotten virus tunggal.

anjeun alus mun balik :) Euweuh salempang ngeunaan :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Ace9

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #562 by Dariussssss

alarm palsu madhab hihi ...

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Ace9

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #566 by Ace9

Kuring geus dipasang éta sarta indit ka Stanley (Falklands) ieu sarua jeung tetempoan FTX Base, Kuring geus dipariksa config jeung OFX Amérika Kidul nyaéta di luhureun daptar prioritas kalawan ukur Airport Ushuaia luhur eta. Aya hal Kuring keur leungit leuwih na luhureun prosés installer EXE, kayaning setting OFX config?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.139 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!