Basa

les roues avant des b747s et des b777 jsb ...

Tambih deui
1 bulan 2 minggu ka tukang #21 by CSTT-CYYZ
Bonjour j'aimerai bien que les créateurs de posky qui face les models le B747-V4 ? Sans oublié de faire en sorte que les roues avant de faire

tourné les roues de droite a gauges ? Pas les bloqué merci

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
1 bulan 2 minggu ka tukang #22 by Dariussssss
Please,post your question in English on this Forum.

Wasalam.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.125 detik