Basa

Topik-ikon les roues avant des b747s et des b777 jsb ...

Tambih deui
bulan 11 6 days ago #21 by CSTT-CYYZ

Bonjour j'aimerai bien que les créateurs de posky qui beungeut les model le B747-V4? Sans oublié de faire en sorte que les roues avant de faire

tourné les roues de droite a gauges? Pas les bloqué merci

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 11 6 days ago #22 by Dariussssss

Mangga, masangkeun patanyaan anjeun dina basa Inggris dina Forum ieu.

Wasalam.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.097 detik
Basa