Basa

Topik-ikon Rikoooo keur néangan priyogi volunteer

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #2 by rikoooo

Halo,

I'am néangan batur sadia pikeun tumuwuh jeung miara forum anyar Inggris ieu. Anjeun bakal jadi administrator jeung moderator dina waktu nu sarua, Anjeun bakal ngawangun forum ieu tina taneuh; nambahan kategori, teks jeung saterusna, Anjeun kudu gaduh sababaraha waktu bébas salila ieu.

Profil:

- Anjeun nyarita basa Inggris salaku asli atawa ampir
- Anjeun berpungsi sawaktos Anjeun gaduh waktu keur jadi volunteer :)
- Bungur asih Simulators hiber tangtu
- Anjeun di luhur heubeul 18 taun
- Anjeun serius

Kuring bakal mantuan Anjeun pikeun nu mana wae nu masalah téhnis atawa paménta pamutahiran, tapi lolobana waktu karya Anjeun dina Anjeun sorangan, Anjeun bisa nyieun tim Anjeun sorangan tina moderator lamun hayang.

hatur nuhun

Erik - Admin


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #4 by Dariussssss

Aku daék nyokot posisi ieu.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
7 bulan 1 week ago #5 by rikoooo

Hello Darius,

Hatur nuhun, kuring geus dikirim surelek ka anjeun. Mangga ngabales ku Surelek.

Salam,

Erik


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang - bulan 6 4 minggu ka tukang #32 by superskullmaster

Anjeun masih Ningali? Sabab lamun anjeun aya Kami sadaya dina. Saméméh Militér, saméméh pangalaman forum moderator, kuring gawe di aviation jeung Kami a dilisensikeun a & p montir jeung obsesi aviation serius. Geus simming saprak 2003.

Édit pamungkas: bulan 6 4 minggu ka tukang ku superskullmaster. Alesan: Zat

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #34 by Gh0stRider203

Pikeun Me NOT jadi ngalayang dina FSX geus langka :) Kuring geus jeung Rikooo keur um ya teu yakin sabaraha lila ayeuna tapi kacida LOVE loka, sarta eusi :)

Aku daék sukwan :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #38 by rikoooo

Hello guys,

Thank you very much for keur volunteer, anjeun pisan wilujeng sumping di dieu, kuring geus ngahubungi Dariussssss (administrator forum anyar) ngeunaan candidatures Anjeun, ayeuna urang kudu ngawangun nepi tim anyar moderator. Urang bakal meunang deui dina touch sareng anjeun gancang.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #45 by Dariussssss

Halo.

Nice papanggih anjeun sadaya jeung wilujeng sumping ka Rikoooo Forum. Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina nyokot posisi ieu. I iyeu unggal anjeun via e-mail. Sanggeus éta, kuring baris ngembarkeun anggota anyar tim admin.


Sakali deui, ngabagéakeun ka Rikoooo.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 4 minggu ka tukang #47 by Dariussssss

Abdi hoyong nanya nulis turun nu simulator hiber anjeun paling wawuh jeung. Anu bakal nulungan urang nangtukeun anu anu jalmi pangalusna pikeun hired salaku moderator volunteer dieu. Upami Anjeun gaduh sababaraha pangalaman aviation dunya nyata, atawa anjeun ngalayang di Sims hiber séjén, ngarasa Luncat ka hayu urang nyaho.

Kawas ceuk kuring, bakal mantuan kami pisan.

Hatur nuhun sadaya.

Wasalam.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.097 detik
Basa