Basa

Topik-ikon adapter joestick

Tambih deui
bulan 10 14 hours ago #56 by ferdiwi

hi téh aya adaptor ka ngarobah joestick ti 15 bit pikeun adaptor USB .i gaduh Microsoft samping winder sarta éta sampurna jadi abdi estu peryogi kauninga téh aya solusi keur anu abdi diusahakeun USB joestick séjén tapi éta henteu atuh sami pikeun sakabéh

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 14 hours ago #57 by rikoooo

Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 13 hours ago #58 by rikoooo

kasalahan abdi, sigana euweuh adaptor cocog sareng Microsoft SideWinder, éta urang kudu janten sahiji joystick tinangtu

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang - bulan 9 3 minggu ka tukang #76 by Gh0stRider203

(Kapaksa Edit sakumaha ayeuna teh henteu liking nu Tumbu ebay ...)

Ti naon geus I baca dina thread ieu, saloba éta ngilu Me .... anjeun bisa mungkas nepi ngabogaan meuli iteuk anyar sakabeh :(

Pribadi, abdi bakal nyarankeun ka Saitek X45. Bari eta mangrupa modél heubeul Cipayung & throttle, abdi geus maké éta salila sababaraha taun na I pancen cinta eta. Teges, lolobana ngapung abdi geus rengse di jumbos, Kuring geus kapanggih éta gede pikeun ngan ngeunaan widang naon waé jinis pesawat. Anjeun saena nyatu tombol bisa program sarta sababaraha saklar hat (sahingga pikeun pamakéan keyboard malah kirang). - 1st link

Cheapest I kapanggih dina Amazon éta $ 89.99 + $ 7.49 pengiriman barang. Ebay éta pisan kirang dina $ 24.99, + $ 10.shipping tapi moal didaptarkeun pikeun leuwih lila. ieu sanajan ngan iteuk & throttle. Taya manual, teu disk. - item Ebay 322399578359

Kuring teu manggihan hiji anu bit leuwih dina $ 55 on ebay nu boga sagalana. Throttle, iteuk, manual (anu kuring pernah ngagaduhan skalian hihi), jeung CD keur eta. (Link 3rd) dzat jeung haratis pengiriman barang. :) - Ebay Cipondoh, Tangerang 222389050446

Kuring miharep ieu téh mantuan, sarta Hapunten nu nuju bade ngaliwatan ieu! :(

www.amazon.com/gp/offer-listing/B00005TO...k+x45&condition=used


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Édit pamungkas: bulan 9 3 minggu ka tukang ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.139 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!