Basa

Topik-ikon FSX jeung Anjeun

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #66 by Gh0stRider203

Naon cara hadé mun dibere nyaho karana ti ngabahas naon urang ngalakukeun kalawan FSX kan? :)

Ngan aturan 2. euweuh arguing (lamun aya masalah anu nyandak eta nguap, punten); tur henteu pembuatan fun batur :) LINKS mun pesawat dina situs Rikoooo urang teu ukur wanti, abdi Wilujeng sumping aranjeunna! :) Abdi bogoh mariksa kaluar rupa pesawat! Gaduh saprak kuring éta nak a.

Salaku for jeung kls ....... Abdi CEO Amérika Airways VA. Kuring méakkeun kalolobaan waktos abdi di FSX lakukeun kargo lila-haul salaku éta naon ngajadikeun maskapai paling duit. Manuk 2 luhureun kuring ngapung anu 747-800F na 747LCF. Urang ngalakukeun boga armada badag sanajan rupa ukuran.

Pangleutikna Jigana teh dash 8-100 na Embraer warisan 600.
Panggedena Jigana ngalakukeunana jadi 747s, sarta 707-320, sarta 777-200LR.
Pangkolotna bakal Boeing 314 na 707-320
Panggancangna bakal Concorde, tanpa sual. (Mun paraphrase "Charlie", Abdi "teu bade jadi senang iwal [Kuring] bade Mach-2 kalayan bulu [abdi] on seuneu" hihi)

Slowest nyaéta tanpa patarosan V-22, sarta CH-47, nu urang ukur migunakeun for ngapung pagawe geger Minyak kaluar geger teh (boring bener, tapi gancang lamun ngagunakeun heh osprey)

favorit pribadi kuring? Éta mangrupa salah sahiji tangguh. Abdi kudu ngomong 707-320 jeung C-130.

Kumaha mindeng kuring ngapung? Muhun, mun jujur ​​.... ampir non-stop. Sajauh bulan ieu, Kuring geus asup 461.39 WIB, sarta 206,931

Lamun teu ngalayang pikeun maskapai, abdi gé biasana jadi ngalayang ka Tomcat. :)

Sababaraha tumbu ka sababaraha manuk Rikoooo I nganggo :)

B717-200
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/748

B747-XXX Mega pakét (I make LCF ti ieu - sanajan kuring kudu sagala megapacks 747 dipasang hihi)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/719

Atawa lamun anjeun ngan hayang LCF nu ...
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/467


B737-700 Amérika Airlines (NOT ayeuna di armada kami tapi ulah gaduh eta na LOVE IT)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/667

B777-200 (bari kuring teu make salah sahiji leuwih di pak ieu .... abdi kacida nyarankeun eta!)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/184

B707-42 (I make versi Kaptén Sim, tapi bakal nyobian ieu kaluar minggu ieu! Cicing katala pikeun marios!)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/201


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang - bulan 9 3 minggu ka tukang #69 by Dariussssss

Abdi hoyong nanya sababaraha hal. Mimitina sabenerna kasalahan anu nembongkeun up sanggeus kuring diusahakeun install Sim raksasa Gran Canaria tetempoan. kasalahan nyaeta aréa tetempoan (kalawan sababaraha jumlah) teu kapanggih. Yén file tetempoan teu dianggo pisan dina kuring FSX sp2. Dikaluarkeun deui tapi kasalahan anu masih aya.

Kadua. Éta mungkin ngagabungkeun nu VC ti A320 kulawarga multi livery pak, jeung Thomas Ruth A330 / 340 na sabaraha? Duanana diundeur ti dieu.

Thanks.

Wasalam

Édit pamungkas: bulan 9 3 minggu ka tukang ku Dariussssss.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #72 by rikoooo

Halo,

Hatur nuhun Gh0stRider203 pikeun anjeun masangkeun kami nyaho maneh bit leuwih ayeuna, sarta ngabagéakeun salaku moderator di forum.

Dariusssss: Pikeun miceun kasalahan anjeun bisa kalayan gampang kudu ngaleupaskeun tetempoan ti perpustakaan tetempoan anjeun dina FSX config. Kuring bakal boga tampilan anu tetempoan ka parios lamun aya kasalahan jeung installer nu. geus eta ngan lumangsung kalawan Grand Kanaria atanapi sceneries séjén teuing?

pikeun sual kadua anjeun, enya Jigana bisa ngagabung di VC ti A320 kulawarga multi livery pak, jeung Thomas Ruth A330 / 340. Nyieun hiji ngagabung VC mangga parios kalawan google atawa Youtube tutorials

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #73 by Dariussssss

Hayu urang pilari wewengkon tetempoan 117 na 123. Duanana teu aya. Dina scenery.cfg, wewengkon tetempoan panungtungan nyaéta 115-Tambahkeun on tetempoan, éta moal aya pisan, tapi kasalahan bakal terus kana datang. Anu mangrupa hiji-hijina file tetempoan nu ngajadikeun masalah, jadi jauh.

Ogé, Ny-2 nu nyicingan di pulo pikeun FSX geus parah pegat.

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #95 by Dariussssss

Saatos nyobian ngagabungkeun nu VC disebutkeun sarta Thomas Ruth A330, hasilna éta geulis goréng. Kuring kungsi dipiceun salah sahiji A330s, éta ieu parah pegat. Kuring teu hayang masihan u sahiji gagasan pikeun ngagabung éta tapi, abdi teu tiasa manggihan jalan wae ngalakukeun hal eta.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #97 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: Saatos nyobian ngagabungkeun nu VC disebutkeun sarta Thomas Ruth A330, hasilna éta geulis goréng. Kuring kungsi dipiceun salah sahiji A330s, éta ieu parah pegat. Kuring teu hayang masihan u sahiji gagasan pikeun ngagabung éta tapi, abdi teu tiasa manggihan jalan wae ngalakukeun hal eta.



guys c'mon..you're derailing thread abdi didieu :P

probs tech di dieu: www.rikoooo.com/board?view=topic&catid=5&id=34 :P


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #99 by Dariussssss

Muhun punten, abdi goréng.

Cheers

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
9 bulan 1 week ago #130 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: OK punten, abdi goréng.

Cheers


No worries man mah, kuring meunang nyatu planes Anjeun bisa nyeuseuh jeung lilin hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #177 by FCAIR

Hello kabeh, Kami anu USAF lulugu awak pensiunan / I ngapung utamana Mats alias Militér Air Service angkutan / C97 nyaeta ku tebih Tah favorit kuring. Kuring ogé ngapung penerbangan Reeve AA sakuliah Alaska jeung kapuloan Aleutian The Lockheed L-I88 Electra Dupi ku tebih pesawat favorit abdi di hébat tebih kalér. Kami super kipas tina Convair nu B-36, The B-58 Hustler pangalusna pilari ngabom kantos ngapung / jeung 880 komérsial / 990 geulis airliners gancang. I do ngapung ka Capsim 707 & 727 Heboh tambihan-ons ogé patut harga. Kuring ngan boga ngeunaan 80 jam di sim jadi jauh kénéh diajar sarta practicing ngadeukeutan sadaya waktu ..


Bulao langit ..

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 days ago #183 by Gh0stRider203

Bagéa FCAIR .... hatur nuhun pikeun layanan anjeun ka nagara urang. kulawarga kuring tos seueur pikeun generasi 6 kiwari, dina ngan ngeunaan unggal cabang tapi Basisir jaga. Taya kecap kantos tiasa sabenerna nganyatakeun syukur kuring ka anjeun. Kuring hayang ngalayanan tapi sedih, ieu dugi ka Air Ronda Negeri Sipil (nu abdi ngarasakeun nepi dugi ka heh tungtung).

Kuring ogé ngagaduhan nu CS 707 na LOVE nya. Dimimitian 'er up nyaéta hal kuring teu rada acan meunang memorized lmao masih kudu narik nepi yén youtube video hihi nu CS C-130 mangrupa carita sejen hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: FCAIR

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.122 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!