Basa

Topik-ikon Boeing 787-9

Tambih deui
bulan 9 4 minggu ka tukang #70 by Leeh12378

Hai tim Rikooo téh aya kamungkinan boh yourselves atawa pamekar anjeun nu nyumbang kana ramatloka anjeun éndah, nyieun dina Boeing 787-9. Kuring geus neangan hiji pikeun hiji umur, sarta kuring ngan moal bisa manggihan hiji acan. lamun anjeun mikir ngembang pesawat ieu kuring bakal kahiji pikeun ngundeur éta.
Tetep nepi karya hébat anu eusina.
Hatur nuhun pisan,
Lee Homewood

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: regor

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 3 minggu ka tukang #79 by Gh0stRider203

Lee,

Ngan katingali na kuring henteu ningali salah dina di dieu, tapi abdi moal tetep hiji panon dina hal na lamun hiji Pops nepi on di dieu, kuring gé hayu ya nyaho! :)

Bulao langit!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 5 days ago #211 by Dariussssss

Eta bakal leuwih alus tinimbang éta lamun urang bisa boga pak 787, kalawan sakabeh versi 3 di hiji tempat. Kuring baris wani ménta dieu.

Wasalam

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #216 by JanneAir15

Nu mangrupakeun ide nu sae!


Abdi anyar komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro | RAM: G skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kartu grafis: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Neundeun: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #220 by Gh0stRider203

JanneAir15 wrote: Maksudna mangrupakeun ide nu sae!


heck yah!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 9 4 days ago #222 by Twicerejected

Meureun coba pikeun meunangkeun 787 kalayan model leuwih alus sarta VC dimuat

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.091 detik
Basa