Basa

Topik-ikon FSX / FSX: SE Masalah Téknis

Tambih deui
bulan 8 3 minggu ka tukang #75 by Gh0stRider203

Ieu FSX / FSX: SE keur nyeri a? Hal ngan teu kamana katuhu? Ieu teh tempat nanya jauh jeung masalah teknis anjeun! Jadi eta bug, pesawat, kabina maya, naon ... :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: sruble

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #101 by varaciro

nu jenis isu anjeun encountering?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #113 by Rolando

pas kuring mimiti fsx nu Nyai kudu klick jauh nu pesen: kasalahan tina initialisation of British Concorde, sarta kasalahan di sceneries 2. Kumaha carana abdi tiasa ngajawab masalah 3 ieu?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #115 by Gh0stRider203

Rolando wrote: pas kuring mimiti fsx nu Nyai kudu klick jauh nu pesen: kasalahan tina initialisation of British Concorde, sarta kasalahan di sceneries 2. Kumaha carana abdi tiasa ngajawab masalah 3 ieu?


Kaula mah rada yakin naon pesen kasalahan lalaki anjeun, tapi ampir hurung kawas anjeun gaduh sababaraha salinan tina pesawat dipasang. Nyoplokkeun 1 sahijina bakal ngajawab éta.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #118 by Rolando

Hatur nuhun jawaban Anjeun. Kami moal yakin, kumaha carana ngalakukeun éta. Atuh ngamuat Conncords deui, tapi installer nu teu neuleu dipiceun versi dipasang méméh Masang anyar. masalahna nyaeta sami. Atawa anjeun pikir kuring kudu deinstall nu Concords lengkep lajeng ngamuat aranjeunna?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #119 by Gh0stRider203

Rolando wrote: Hatur nuhun jawaban Anjeun. Kami moal yakin, kumaha carana ngalakukeun éta. Atuh ngamuat Conncords deui, tapi installer nu teu neuleu dipiceun versi dipasang méméh Masang anyar. masalahna nyaeta sami. Atawa anjeun pikir kuring kudu deinstall nu Concords lengkep lajeng ngamuat aranjeunna?


Abdi uninstall ka Concorde (s) sagemblengna, muka FSX tingali lamun eta mere pesen nu, sarta lamun teu, teras install deui tur tingal kumaha kajadian.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #120 by Rolando

Hatur nuhun pamendak Anjeun. Atuh di handap:
- uninstall ka concordes sagemblengna (maranéhanana éta henteu katingali dina fsx nu), tapi suratna éta sami!
- i ogé diusahakeun ngabalikan komputer, tapi pesen anu sarua
- i diundeur di concordes anyar jeung dipasang aranjeunna, pesen anu sarua
Aneh, euweuh? Kuring don't nyaho kumaha abdi tiasa ngahapus nu pesen salah.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #122 by Gh0stRider203

Dupi anjeun dipariksa di folder Pesawat pikeun mastikeun aranjeunna keur dituju?

(Dina hal MY, éta B: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Kaulinan \ Microsoft hiber simulator X \ SimObjects \ Airplanes)

Lian ti eta kuring teu nyaho naon ngabejaan anjeun.

tiasa masangkeun screenshot of kasalahan? nu bisa ngabantu Me bit. :)


skalian .. ngahargaan kasabaran anjeun dina ieu. Kuring nyaho anjeun meureun sagampil frustasi (IF teu langkung kitu) ti Me. Euweuh hate leuwih ti barang teu bisa dipake.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #133 by Rolando

suratna aya dina Jerman (I am Swiss), eta kahayang hartosna: kasalahan tina initialising tina British concorde. tapi teu masalah badag sabab planes ngapung sampurna. abdi mung gaduh klik langkung pas kuring mimiti fsx nu ...

kitu, hatur nuhun pisan kanggo pitulung anjeun. lamun bakal gaduh solusi engké, mangga ngahubungan kuring.

salam hormat

Rolando, hiji hirup Swiss di Thailand ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #134 by Gh0stRider203

Nu Concorde éta? éta salah anjeun ngagaduhan ti dieu?

sakumaha keur eta keur di Jerman, anu teu bakal aya masalah hihi I meunang sobat anu speaks béntés Jerman ^ _ ^


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.120 detik
Basa