Basa

Topik-ikon panel 748 / VC

Tambih deui
bulan 8 3 minggu ka tukang #104 by Gh0stRider203

Kuring geus kokotéténgan sadaya kira-kira mah tos can manggihan panel freeware santun atawa kabina virtual mah bisa nunda dina 748F mah ngapung (i gé kudu ngagali keur link saterusna hihi).

hiji mah geus ngagunakeun standar 747 panel nu hey naon bae, eta karya ... tapi kuring bakal sabenerna kawas manggihan VC santun. Dibales, kuring normal ngapung dina panel 2d tapi eh VC nyaéta nice ayeuna terus for lamun meunang sunrise nice atawa Panonpoé Tilelep dihareupeun anjeun :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #112 by aputech

Gh0st, kasampak up cockpits Ken Wigginton urang. Kuring kungsi isu sarua, wanting a hadé 2D / VC kabina, sarta ceuk urang dijieun sababaraha leuwih pohara alus, sagalana pikeun Boeing jeung Airbus sapuk.

APUtech

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #116 by Gh0stRider203

Abdi gé kasampak kana nu .... hatur nuhun.


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.087 detik
Basa