Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Ngabejaan urang ngeunaan anjeun

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #7 by Dariussssss
Dariussssss dijieun topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Jadi, pantun sarerea. ngaran mah David jeung aku Forum Moderator anyar. Teu sangka nu cara anu pangalusna pikeun kick-off sababaraha aktivitas dieu pikeun muka topik ieu papanggih anjeun sadaya.

Ngabejaan urang ngeunaan anjeun, naon kungsi mikir penting.

Wilujeng sumping. :)
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo, PADA52, ricbru

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #14 by rikoooo
rikoooo jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Hello Daud,

Wilujeng sumping di tim Rikoooo,

I'am Erik pencipta jeung manajer Rikoooo.com.

Aku bener pleased boga anjeun nepi ka dieu, ieu Forum Anjeun. anjeun geus boss :)

Kuring bakal nyieun hiji annouce di newsletter urang saterusna ngabejaan dulur ngeunaan forum anyar ieu.

Bagja hiber everyone

Erik

Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #15 by tangga
andhar jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Baraya, ngaran mah Aan
Kami hiji enthusiast pesawat ti Indonesia
Nice papanggih anjeun sadaya :)
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang - bulan 4 2 minggu ka tukang #16 by Dariussssss
Dariussssss jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Hatur nuhun sadaya jadi jauh. Asa nempo loba, tulisan leuwih jeung leuwih aktivitas di dieu di mangsa nu bakal datang.

Cheers.
Édit pamungkas: bulan 4 2 minggu ka tukang ku Dariussssss.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 6 days ago #35 by FCAIR
FCAIR jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Hello All Ngaran mah Is Terry (FCAIR) Kami a USAF Awak Kapala pensiunan. Ngan meunang kabetot dina FSX jeung sim ngalayang sanggeus sababaraha taun. loka anyar Great, undeuran Heboh. Bingah ngalayang ka dulur
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo, Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 6 days ago - bulan 4 6 days ago #36 by viscount
viscount jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Baraya - Aku John ti basisir kidul Inggris. Ayeuna pensiunan, simulator hiber kahiji mah ngajalankeun dina ZX81, dimuat ku tape, sarta diwangun tina B737 (sumur altimeter jeung ASI) digambarkeun ku grafik pisan blocky ngalayang antara blok A jeung blok B hideung jeung bodas - jeung lamun tumaros katuhu anjeun nempo "tetempoan", blob hideung sejen disebut C. mereun barang. Saprak harita mah geus kungsi unggal Flightsim nu Microsoft geus dihasilkeun, progressing ngaliwatan rupa-rupa komputer ti hiji 8086 ngaliwatan 384, 486, Pentium, ditambah leuwih saeutik, pikeun I7 mah kiwari. Kuring geus meunang lisénsi swasta dina nu geus sababaraha ratus jam dina 152s jeung PA28s - no deui kiwari alatan biaya ngalayang di dieu di Inggris. putra My ogé dipaké Flightsims, meunang kutu jeung diajar ngapung, jeung ayeuna jeung 4000 jam dina beubeur-Na dina (real) A319 / 320s ngan rék balik pikeun tiket Kaptén-Na sacara. Datang di sakuliah Rickoooo ku tetempoan Kapuloan Kanaria freeware anu pohara impressive - jadi loba hatur nuhun keur éta. Great nempo hiji kaca Inggris salaku sanajan hirup teu leuwih ti 50 mil ti Perancis pamahaman mah basa maranéhanana jauh ti alus.
Édit pamungkas: bulan 4 6 days ago ku viscount.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: rikoooo

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 6 days ago #37 by rikoooo
rikoooo jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Hello FCAIR jeung viscount,

Hatur nuhun pikeun presentasi jeung ngabagéakeun ka forum anyar, urang kacida sumanget jeung bagja boga anjeun di dieu, ulah ragu posting jejer anyar jeung menta tulung ka masarakat. oge, upami Anjeun hoyong mantuan batur eta bakal gede, pangaweruh Anjeun pisan wilujeng sumping ka dieu, urang bakal cinta ka geus sababaraha palajaran kumaha-to, ngalayang, tutorials jeung saterusna dipasang di forum. Unggal kontribusi baris nyieun masarakat bagja.

Bagja hiber,

Erik

Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: viscount, FCAIR

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 5 days ago #39 by FCAIR
FCAIR jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Dina titik ieu Kami salaku loba mahasiswa salaku kuring geus kungsi geus. Ieu bisa jadi butuh kuring bit pikeun meunangkeun kabéh in jeung beluk of FSX tapi kapan kuring bisa mantuan batur eta bakal pelesir gede keur kuring pikeun ngalakukeunana.

Blue langit dulur ..

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 5 days ago #44 by Dariussssss
Dariussssss jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Sakali deui, Wilujeng sumping Rikooo. :)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
3 bulan 1 week ago #153 by PAYSON
PAYSON jawab topik: Ngabejaan kami ngeunaan anjeun
Hiya urang, ngaran ngaran layar mah PAYSON. Kuring geus ngagunakeun simulators komputer bari cukup ayeuna, bobogohan deui ka salinan dipake Ubisoft sacara Sturmovik IL2. Dipindahkeun asup ka 10 taun WarBirds (sabenerna mantuan maranehna jeung kabina hiji bajoang maranehna hayang ngawanohkeun di buruan. Kuring oge ngagem kaluar sababaraha périferal diputer Sims ngempur leuwih maju Ubisoft sacara. Kuring pindah asup pikeun ngeunaan 5 taun Dunya tanghi, masih muterkeunana. (meunang mahal) kuring geus dipaké FSX salila kira 8 atawa 9 taun sarta murag asih format maranéhanana. Kaula masih aub jeung WoT sarta masih némbak-em-up di Ubisoft. Ayeuna mah kapanggih kaluar ngeunaan anjeun folks, éta gede boga pamilih badag planes ngapung.
Deui ka awan,
Salam, PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.188 detik