Basa

Topik-ikon Perhatian Mangga Baca Saméméh Ngasupkeun / perhatian Veuillez lire avant de poster

Tambih deui
bulan 6 2 minggu ka tukang - bulan 6 2 minggu ka tukang #131 by Gh0stRider203

Wilujeng sumping di Forum Rikoooo pikeun FSX / FSX uap Edition.

Perhatikeun, yen ieu forum teh English salah, sarta ngan Inggris anu diucapkeun di dieu.

Pikeun hiji Perancis, mangga buka didieu: www.rikoooo.com/fr/forum/

hatur nuhun :)

~ GhostRider203 ~

************************************************** ************************************************** *************

Bienvenue sur le forum Rikoooo tuang FSX / FSX uap Edition.

Notez que forum ce Est l'anglais, et que l'anglais Est parlé ici .: www.rikoooo.com/fr/forum/

hatur nuhun :)

~ GhostRider203 ~

(Tarjamahan via google kitu lamun ayeuna teh salah ngalepatkeun aranjeunna)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Édit pamungkas: bulan 6 2 minggu ka tukang ku Gh0stRider203.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.070 detik
Basa