Basa

Topik-ikon Falcon50 autopilot

Tambih deui
10 bulan 1 week ago #138 by FvS

Kuring diundeur pikeun FSX nu 747 Kampung Daun Hiji sawatara poe ka tukang ...
Dina kabina I noticed nu Ukay 50 autopilot modul, panel atanapi naon kantos nami nyaéta ...
Patarosan abdi:
Dupi abdi tiasa make thisFalcon50 Autopilot pikeun séjén pesawat urang ogé jeung naon anu kuring kudu ulah nepi ka meunang ieu abdi pesawat sejenna urang pikeun digawe, teu saha nyaho ...... ?????

tingali lampiran ....

Kantétan teu kapendak

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
10 bulan 1 week ago #139 by FvS

Kuring diundeur pikeun FSX nu 747 Kampung Daun Hiji sawatara poe ka tukang ...
Dina kabina I noticed nu Ukay 50 autopilot modul, panel atanapi naon kantos nami nyaéta ...
Patarosan abdi:
Dupi abdi tiasa make thisFalcon50 Autopilot pikeun séjén pesawat urang ogé jeung naon anu kuring kudu ulah nepi ka meunang ieu abdi pesawat sejenna urang pikeun digawe, teu saha nyaho ...... ?????

kantétan:
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203, luis1245

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 1 day ago #168 by Gh0stRider203

Sumuhun! Anjeun tiasa. Kuring geus rengse eta saméméh Sim. ayeuna teh geus bari tapi mudahan ieu mantuan ...

simviation.com/paninstall.htm


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: FvS

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 1 day ago #169 by Gh0stRider203

skalian punten keur teu ngarespon sooner. Kuring teu ningali pos Anjeun. Salah urang :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: FvS

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 1 day ago #174 by FvS

Thx loba pikeun reply, abdi bakal nyobian meunang eta dibereskeun ....

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 1 day ago #175 by Gh0stRider203

Sing salamet! :) lemme nyaho lamun artikel nu geus aya di sakabeh mantuan. Kawas ceuk kuring mah geus rengse eta sateuacan ... tapi ayeuna teh geus bari hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 10 1 day ago - bulan 10 1 day ago #176 by FvS

Gh0stRider203 wrote: Good tuah! :) lemme nyaho lamun artikel nu geus aya di sakabeh mantuan. Kawas ceuk kuring mah geus rengse eta sateuacan ... tapi ayeuna teh geus bari hihi


Kuring junun meunang panel Falcon50 Autopilot di airplanes lianna, ayeuna kuring bisa ngapung jeung pesawat dina salayar tur nganggo Falcon50 Autopilot dina sub-layar saeutik handap di handap ... Tempo gambar napel ..greetings ti Walanda .....:-)

kantétan:
Édit pamungkas: bulan 10 1 day ago ku FvS.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.907 detik
Basa