Basa

Topik-ikon Lockheed L-1049 Super rasi

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #141 by PAYSON

Naon rusiah tina ngalayang pesawat ieu leuwih 5-6 menit tanpa gagalna engine lengkep? Teu ngan hiji mesin dina hiji waktu, tapi kabeh di hiji wanci. Kuring geus sok ngalaman tempat di haté kuring pikeun aranjeunna, khususna lamun sagemblengna angkatan laut kulawu, tipe recon (jeung disc radar spinning badag) bakal ngapung leuwih imah urang kaluar tina Air Station Naval dad kuring ieu ditempatkeun.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 2 minggu ka tukang #142 by Rolando

Kuring boga masalah anu sarua sarta ogé babaturan tina milik. Aya hiji leyuran alus teuing: rasi normal (henteu super) nu ngalayang tanpa kasalahan ...

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #144 by PAYSON

Hatur nuhun pikeun jawaban Anjeun. Kuring nyaho éta di parentah - to - beroperasi, (dina "maca-kuring) teu ngaleuwihan hiji pamakéan rpm tangtu handap nyokot-off, tapi nu bakal mungkin .... eta ngan tumiba ka taneuh; perlu sakabeh kakuatan pikeun cicing nepi. Ayeuna kabeh kudu I mun geus angka kaluar kumaha carana babagi pix sareng anjeun guys.
Deui, hatur nuhun PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #161 by Gh0stRider203

anjeun buka flaps cowl?


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #162 by PAYSON

Ngan diusahakeun teh flaps cowl kabuka .... sanggeus haneut-up manehna naek slow mun 4K, dijieun péngkolan hiji deui basa. Dalapan kana hiber teh, gauges vakum mimiti buka hiji low ku salah. Soooo, sanggeus 8 menit, manehna turun kawas batu. Tapi, hey, éta catetan a. Hatur nuhun info nu sanajan, kuring ngahargaan eta.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #165 by Gh0stRider203

Abdi a "sababaraha" grup FB pikeun FSX. Kuring gé ménta sabudeureun pikeun ya :) Malah ngagaduhan sababaraha buddies anu pinter dina ngalayang ka B-17, jadi kuring gé parios kalawan aranjeunna teuing :) The Connie teh manuk hareup Kuring nambahkeun mun armada nu VA urang, sakali kuring meunang sesa manuk urang dibayar pareum.

Kuring meunang cukup kiwari mayar off 767-200ER, anu daun dua 748Fs jeung dua 772LRs. 744LCF urang jeung 748s nu urang makers duit utama, sanajan 772LR lamun hiber payload cocok asalna nepi bisa mawa dina paycheck rada amis hihi Kanyataanna hiji santun hareup teu dugi Agustus sarta tangtu ku lajeng, abdi kedah gaduh sadayana manuk dibayar kaluar hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
8 bulan 1 week ago #178 by PAYSON

Wah Pocong ... sora alus tur hatur nuhun keur perhatian éta. Aaaaah, B-17 urang. Kuring biasana numpak dina hiji wae kasempetan kuring narima. Mun anjeun kantos meunang kasempetan pikeun numpak hiji katelah "The Aluminium mendung", ngalakukeun eta. (Lamun gaduh teu acan) Manéhna diwangun telat dina perang jeung dicandak ka Inggris. Salaku nasib bakal mibanda éta, réngsé perang dina datangna nya. Ku kituna, pernah dipaké dina usaha perang. Ieu kacida megah jero tur kaluar. Kabéh walkways kai jeung trolley gun buntut kawas pernah dipake. Tingali eta up on garis ningali mana bakal tour. Mun anjeun meunang numpak hiji, jadi munggaran di garis (I tuh na ngagaduhan angkat dipareuman jeung daratan dina korsi luncat katuhu balik pilot), sarta pasti mawa kaméra alus Anjeun.
Salam, PAYSON

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 6 days ago #186 by tnig

Ti file README pikeun Connie ka. Tuturkeun ieu anjeun bakal rupa. Anjeun kudu ngaluyukeun Prop pikeun rpm ditangtoskeun tetep anjeun kaluar tina kasulitan.

(5)-klik Katuhu cek-tanda simicon mun nelepon nepi jandela status lengkep
némbongkeun penting engine sarta hiber readouts.

(7) gagalna Engine kamungkinan kajadian nalika mesin anu dijalankeun dina
2800 + rpm pikeun période panjang tina waktu (lalajo kaluar pikeun ieu utamana
sanggeus nyandak-off) atanapi upami kadali narik = sateuacanna di 2400 + rpm. gumantung
on luhurna, mesin bisa gagal dina tilu nepi ka lima menit. nganggo
Prop pitch master uas atawa Engine pitch simicon nyaluyukeun rpm salaku
diperlukeun pikeun situasi hiber ayeuna (tingali Daptar pariksa). dina
panel Status, mesin hp readout ngagunakeun Konci warna handap:

bodas - Muhun, teu bahaya gagalna engine;

konéng - setelan kakuatan ayeuna baris ngabalukarkeun karuksakan lamun ditinggalkeun panjang teuing
dina konfigurasi ieu (komo sanggeus throttling deui atanapi nyaluyukeun
Rpm éta bakal tetep konéng dugi kagagalan engine internal
Counter aya deui enol (butuh sababaraha menit)

beureum - Peta saharita diperlukeun - ngurangan throttle jeung pitch Prop.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 6 days ago #187 by PAYSON

tnig .... hatur nuhun pikeun info, tapi salah sual - geus anjeun kantos sih rengse ieu? Taya ngalanggar, tapi kuring diusahakeun eta na pernah naek kaliwat 1200 ft. Tina haneut-up on landasan. Ieu meureun ngan kuring, tapi éta teh ngan hiji kuring boga masalah jeung (35 - 45 planes ti wewengkon ieu). Nu ngawengku sababaraha panggedena Boeing, lockheed, atawa Rusia kudu nawiskeun. Jigana mah patepung cocok mah eta ditumbuk kuring. Jigana "merk x" boga salah pikeun nawarkeun. Kuring gé masihan eta lebet a, upami abdi gagal (alm), ngabejaan pamajikan kuring manéhna katuhu.
Deui, hatur nuhun tur Wasalam, PAYSON

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 8 6 days ago #188 by Gh0stRider203

anu ngajadikeun Super Connie ieu? Kuring bisa kudu mibanda tampilan anu di dinya sorangan hihi


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.137 detik
Basa