Basa

Topik-ikon Wilujeng sumping Pikeun The Road Of The 787 & The Mystery freeware Chaseplane

Tambih deui
bulan 9 2 minggu ka tukang #145 by TheGreatFlyer

Hello, Wilujeng sumping di jalan ti 787 gawang urang nyaeta manggihkeun pangalusna freeware 787 & ngudag pesawat,

I do saluran aviation nyata éta pisan leutik sanajan 0-10 KUBS i keukeuh eta bisa tumuwuh. Na Disebut Jake Riviera
Kuring méakkeun kalolobaan dinten abdi on FSX (pamuter tunggal) I cant gabung VATSIM najan lantaran abdi dicoba nyanyi nepi didnt pencét istilah & kaayaan jeung kuring meunang ngaco
parah ngaco.

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
9 bulan 1 week ago #160 by Gh0stRider203

Kuring pribadi teu ngapung ka 787 (lolobana waktu hiber abdi di 747-400LCF na 747-800F), tapi kuring bakal ngalakukeun sababaraha digging engké dina dinten :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.115 detik
Basa