Basa

Topik-ikon Convair 990A & FSX

Tambih deui
bulan 6 6 days ago #155 by FCAIR

I am a Fan pisan Big tina Convair 880 & 990. geus nyoba pikeun meunangkeun hiji dipasangkeun sareng VC pikeun sababaraha Bulan kalayan henteu tuah. Teu saha boga 880 atanapi 990 ku VC yén maranéhna bakal daék babagi. Kuring ngusahakeun install convairs HJG tapi aranjeunna pernah nunjukkeun up di buruan. Saatos sababaraha usaha pikeun meunangkeun eta pikeun digawe kuring tungtungna kakarék dibikeun nepi saprak maranéhna teu boga VC atoh. Lain ari kuring kapanggih salah dina situs maskapai Virtual dicét dina AA mimiti 60 urang cet nembongkeun up di buruan tapi aya VC. Kami lain file bodo hébat masih diajar tapi geus katempo tulisan ngeunaan nambahkeun VC mun planes sareng maranehna sangkan kuring ieu ngan wondering lamun saha didieu weruh kumaha carana ngalakukeun ieu atawa bisa langsung kuring ka mana abdi tiasa diajar Prosedur ieu. Nuhun sateuacanna



kantétan:
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 6 days ago #156 by douglasjaen

geulis

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 6 days ago #158 by Gh0stRider203

ok dimana anjeun manggihan kageulisan ieu ??? :) Kuring kudu nambahan nya kempelan abdi!

Sedengkeun pikeun masalah VC, abdi jujur ​​ulah nyaho lalaki. Kuring geus pernah paruk geus a kipas tina VC teh iwal éta dina CS C-130 atanapi 707


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 6 days ago #159 by Gh0stRider203

Lemme post di Group FB Aku di .... meureun batur bakal nyaho!


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 5 days ago #163 by FCAIR

virtualaal.weebly.com/fleet.html Ieu tempat kuring meunang ngundeur ti.

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: Gh0stRider203

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 5 days ago #164 by Gh0stRider203

Ya terang ... kuring bisa ngagunakeun sababaraha pilots alus lamun resep ;)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 5 days ago #166 by FCAIR

Kami geulis anyar pikeun FSX Abdi teu bakal mertimbangkeun sorangan pilot alus dina titik ieu. Tapi Kami resep ngalakonan hal sakumaha Abdi kamajuan di sim. Jeung Amérika mah maskapai Paporit pamadegan planes mimiti na cet. Pernah Apal ..

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 6 5 days ago #167 by Gh0stRider203

salami anjeun bisa meunang ti titik ka nunjuk b, sarta bisa cium di landasan dina badarat, anjeun alus hihi. ayeuna teh pesawat pangkolotna kami kudu mangrupakeun Boeing Clipper 314 :) kadua pangkolotna bakal 707 :)


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: FCAIR

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Moderator: Gh0stRider203
Time nyieun kaca: 0.933 detik
Basa